Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az ENSZ gyűlésén 140 diplomata felállt és távozott, amikor Lavrov beszélni kezdett?

Figyelt kérdés

A videó végén nem látszik, de amint távoztak felemeltek egy ukrán zászlót. Szerintetek Putyin mennyire ideges? Konkrétan az egész világ ellene van.

[link]

2022. márc. 1. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Azt szólom erre, hogy már nem csak az ukránok vannak sz@rban, hanem világméretűvé válik a dolog :(
2022. márc. 1. 19:27
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
6: emlékszel, amikor a fideszesek nem jártak be a parlementbe?
2022. márc. 1. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Huh, de megutáltam ezeket az orosz férgeket. Most mutatták meg milyenek valójában. Megérdemlik hogy teljesen tönkretegyék őket. Persze, nem az orosz emberekre gondoltam mert azokkal nincs gondom.
2022. márc. 1. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Igen, ez az, fontos a párbeszéd, hogy elkerüljük a világháborút!!! ... oh wait?!
2022. márc. 1. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
24%
Naívak vagytok, kínával stb össze állva most indul egy új hidegháború. Ezt pláne európa nagyon megszívja, jelentéktelenné válik lassan.
2022. márc. 1. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak olaj a tűzre. Ezzel is csak provokálják Oroszországot. A nyugat 3. világháborút akar.
2022. márc. 1. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Én azt várom mikor kezdik a külföldi oroszokat agyonverni
2022. márc. 1. 19:42
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem, mindenki érti hogy az orosz emberek meg a putyin rezsim 2 különböző dolog. Az átlag orosz ember nem tehet arról hogy egy örült a vezetőjük.
2022. márc. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!