Mit tennétek az én helyzetemben?
???
Szerintem ez nem az a kategória, amit te keresel. Moderátorok felé jeleztem, hátha más kategóriában értékesebb válaszokat kapsz.
Ismerős szitu.
Én a covid kényszer zárásban jártam hasonlóan. 15 év vállalkozás után be kellett zárjam a boltomat, egy élet munkáját. De közben az önkormányzat elvárta, hogy a bezárt üzletem után fizessem a bérleti díjat hónapokig, az adóhatóság elvárta, hogy fizessem magam és az alkalmazottaim után a járulékokat...
Hát hogy a fenébe ha be van zárva az üzlet és nincsen bevétel?
Adósítsam el magam?
Közben meg a külföldi vállalkozó ismerőseim írták, hogy nekik a kormány teljes egészében elengedte a bérleti díjat, sőt, az előző évi adóbevallásuk alapján havi fizut küldtek nekik...
Így nekik annyi volt a problémájuk, hogy milyen filmet nézzenek este, itthon meg felmondás az alkalmazottaknak, vállalkozás leadása és álláskeresés a felvételi létszámstop alatt idegbaj.
Nem a kérdés fontosságát vitatom, hanem hogy a kategória nem a legmegfelelőbb. Lehet, hogy értékesebb válaszokat fogsz kapni egy ,,Emberek" kategóriában.
A kérdésre visszatérve iszonyú kusza és követhetetlen a gondolatmenet, amit megosztottál (lehetséges, hogy nem a magyar az anyanyelved?).
Nem derül ki a kérdésből, hogy mi a kérdésed.
Hogy Magyarországra utazz vagy maradj kint az önkéntes program keretében?
Én a gyakorlat/ karrier miatt a helyedben maradnék. Lengyelország ugyanúgy EU és NATO tagállam, mint Magyarország. Reméljük, hamarosan véget ér a háború. A kérdés, hogy ha hazajönnél nem bánnád-e meg, hogy a háború miatt félbehagytad a gyakorlatod, amit szerettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!