Az orosz-ukrán háborút úgy képzeljem el, hogy Ukrajna a jófiú, akik békességet akarnak, és minden normális ember nekik szurkol, Oroszország pedig egy démon megtestesülése, és csak a gonoszok állnak mellette?
Ez nem válasz a kérdésemre.
Ezzel az erővel, ha a II. világháború idején Brazília szupererős-szuperhatalom lett volna, és tönkreverte volna a náci Németországot, akkor mindenki a nácikat sajnálta volna, mert gyengébbek, és Brazília lett volna a rossz?
Tehát mégegyszer kérdezem: Ukrajna a jófiú, Oroszország pedig a gonosz?
Tudatlan vagyok.
Miért mondod, hogy nem lehet sarkítani, mikor a média egyértelműen démonizálja Oroszországot, és hősi, bátorszívű harcosokként mutatja be az ukránokat?
Nem állok egyik oldalon sem, de érdekelne, hogy mi az igazság.
Higgyek annak, amit a média mondd?
A normális ember általában a gyengébb mellé áll, akit az erőszakos aggresszor lerohan.
Egyébként az van, mint amikor megerőszakolnak egy nőt, és egy idióta azt mondja, hogy a nő volt a hibás, mert kihívóan öltözött. Vagyis nem az erőszakoló a hibás szerinte, hanem az áldozat, mert kihívó volt.
Az utóbbi gondolatmenetet követik a putyintámogatók.
Akkor ha 1939 március 5-én a szupererős-szuperhatalom Brazília tönkreverte volna NÁCI Németországot, szegény nácikat mondott volna a világ?
Na mindegy, én ehhez nem értek.
Majd akik érintettek az orosz-ukrán háborúban, megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!