Nem visszatetsző, hogy a CNN-en állandóan azt szajkózzák, hogy az oroszok civileket rakétáznak Ukrajnában, miközben azt egy vállrándítással elintézték, amikor az USA komplett lakodalmas- és gyászmeneteket bombázott le Irakban meg Afganisztánban?
Nem arról van szó, a háborúban vannak tévedések, rossz célzások, eltévedt rakéták. De honnan veszik a bátorságot arra, hogy ilyen szinten kettős mércét alkalmazzanak?
Most nem beszélek azokról a Wikileaks videokrol, ahol civilek lelövésén élcelődnek amerikai helikopterpilótak-lövészek, mert nyilván pszichopata őrült is van minden hadseregben.
Megy az érzékenyités ezerrel, de szigoruan egyoldalúan. Ha az USA hadviselő fél lenne, még megérteném. De előadják a kívülálló szemlélőt.
Persze, az RT sem különb, de nekem ez most negatív meglepetés, hogy egy olyan háború során nem tudom a CNN-t objektív tájékozódásra használni, amelyben az USA nem hadviselő fél.
5)Ti olvassátok az Rt-t egyáltalán vagy csak amit a Cnb mond róla?
Igen beszámol a Putyin féle háborùs álláspinrról,de beszámklt arról is,hogy vannak olyan orosz üzletemberek,akik nem értenek egyet a háborúval,meg a háboruellenes tüntetesekrol is.Tehat az egyaltalsm nem igaz,amit mondanak,hogy haborus propagsndat terjeszr cagy egyoldalu,ponz hogy az az allaspontot is megmutatja tobbek kozott,amit a CNN nem.
PSS:en olvasok Rt,Cnn,Bbc,Spiegelt,Focuyt tobb helyrol kell tajekozodni.
"Mióta kiirtam a kérdés, már másodjára térnek vissza a civilek elleni támadásra és a civil halottakra. A 406-os számot úgy emlegetik, mint egy kivetelesen nagy szám."
Most egy hírcsatorna mit mondjon be? Ukrajnában éjjel van, aki tud alszik a légiriadóig, majd holnap lesznek új (kamu) adat. A CNN studiójában meg kora este van, most mennek a hírek valamit mondani kell..
Ez ugyanolyna idegesítő mint amikor a rádióban a reggeli műsorban fél óránként bemondták ugyanazokat a híreket...
13
Mutass már ilyen cikkeket akkor, lássuk. Felmentem az RT oldalára, és telibe ruszki propaganda van rajta.
Nah, átnéztem az elmúlt 2 nap cikkeit, 100% ruszki propaganda, semmi más, 1 picinyke, lofaxnyi nyoma sincs a kritikus hangvételnek.
CNN azért elmondta, hogy Putin mire hivatkozik.
15:Tessek:Itt reszletrzik,hogy mely orosz uzletemberek vannak a habotu ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!