Leírnátok a véleményetek a német politikáról?
Ne menjünk bele a kuruc stílusába és megbízhatóságába, mert eléggé eltérne a témától.
A témáról én is találtam egy s mást, valóban volt egy ilyen kérés Izrael részétől egy évvel ezelőtt. Viszont januárban bejelentették, hogy fizetnek majd érte, szóval nincs már szó ingyen hajókról...
Mi a véleményem a német politikáról?
Németország egy 82 milliós, hatalmas ország, a világ 4. legnagyobb gazdasága.
Valaki itt azt írta, hogy nagyon agresszív a külpolitikája. Nos, hát ez egyáltalán nem igaz. Egy akkora országnak, mint Németország, sokkal nagyobb beleszólása is lehetne az EU-s dolgokba, mint most, csak bennük van a félelem, hogy megint lenácizzák őket, vagy hogy a többi ország összefog ellenük, hogy nehogy megint ő legyen Európa vezetője. Pedig népessége és gazdasága alapján annak kellene lennie.
Mostanában, hogy a válságot Németország sikeresen átvészelte, talán egy határozottabb és erőteljesebb akaratérvényesítés kezdődik meg. És lássuk be, Európának nagyon is jó lenne, ha a németeket követnénk, ők ugyanis igencsak tudnak valamit, amit mások nem nagyon.
Köszönöm a sok választ. Kb összefoglalva, jó irányba haladnak, de nem mernek nagyot lépni mivel megbélyegezve érzik magukat és bármit tennének, ami nem tetszik más hatalmaknak, rögtön a múltjukra mutogatnának.
Jól értettem?
A belpolitikája milyen? Hogy végzi a mostani kormány a dolgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!