Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha kitörne egy világháború,...

Ha kitörne egy világháború, ki volna az erősebb? Melyik oldal győzne?

Figyelt kérdés

Kína Oroszországgal együtt vajon erősebb volna mint az Usa a NATO-val?

Ha kérhetem, akkor ne írkáljatok olyan válaszokat, hogy senki sem győzne, mert tudom én is hogy egy háborúnak, főleg egy atomháborúnak milyen következményei lennének.. de arra vagyok most kíváncsi, hogy melyik nagyhatalom maradna talpon, és melyik volna az amelyik teljesen megsemmisül?

2022. febr. 28. 14:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Márpedig senki sem győzne!
2022. febr. 28. 14:43
 2/25 anonim ***** válasza:
65%
Afrika, Dél-Amerika, Ausztrália...
2022. febr. 28. 14:46
 3/25 felkelhetetle ***** válasza:
74%

De hogy érted, hogy melyik nagyhatalom maradna talpon? Hogy maradna talpon bárki is, ha megsemmisül a civilizált világ?

De a válasz amúgy az, hogy az maradna talpon, aki először elrántja a kormányt.

2022. febr. 28. 14:46
 4/25 Shai-Hulud ***** válasza:
75%

A Nato egyesített hadereje eszközök mennyiségében is, és élőerőben is több, mint a Nato-n kívüli országok összes hadereje.

Ezután meg lehet saccolni az eredményt.

(A #1-nek egyébként igaza van, egy háborúnak csak vesztesei vannak.)

2022. febr. 28. 14:47
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
A Föld, előbb-utóbb regenerálódna, nélkülünk...
2022. febr. 28. 14:49
 6/25 anonim ***** válasza:
Egy 3. világháború esetében atom bombázás lenne, azután szerinted hogy maradna fent bármelyik hatalom is? Egy ilyen esetben, jó eséllyel az maradna fenn, aki a lehető legmesszebb van mindettől.
2022. febr. 28. 14:50
 7/25 A kérdező kommentje:
Azért nincs annyi atomfegyver, hogy mindent lebombázzanak, nem kéne ennyire túldramatizálni a dolgot..
2022. febr. 28. 14:52
 8/25 anonim ***** válasza:
Mindkét nagyhatalom nagyon belerokkanna!
2022. febr. 28. 14:52
 9/25 A kérdező kommentje:
Egy nukleáris fegyver különben sem akkora hatósugarú, mint amennyire szokás riogatni vele.
2022. febr. 28. 14:53
 10/25 felkelhetetle ***** válasza:
100%
9 Jellenleg annyi atomfegyver van a világon, hogy legalább 3-4-szer ki lehetne irtani vele a teljes Föld lakosságát. Nem a hatósugár itt a ,,veszélyes", hanem az, amit maga után fog hagyni, kezdve a sugárzással.
2022. febr. 28. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!