Orosz vagy ukrán párti vagy?
Civil-és menekültpárti vagyok. Politikai vezetést tekintve szerintem se az oroszoknak, se az ukránoknak nincs igazuk és hibásak. De sem a nép, a civilek sőt még a kivezényelt katonák sem egyenlőek a politikusokkal.
Jobb-vagy baloldaliként nem tudom magam definiálni, mert mindenki mást ért ezek alatt. Mondjuk úgy, hogy konzervatív és nemzeti beállítottságú vagyok.
Nem vagyok sem orosz, sem ukrán. Magyar vagyok, csak Magyarország pártján állok. Engem az érdekel, hogy Magyarország a jövőben hogyan lehetne független (az EU és NATO tagság ellenére is, azaz amennyire ezek a tagságok engedik a függetlenségünket) és hogyan lehetnénk jóban mindenkivel, legalább látszatra.
Mert láthatjuk, hogy keletről a háború fenyeget, nyugatról pedig a szankciók fenyegetnek, mindkettőbe tönkremehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!