Orosz vagy ukrán párti vagy?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 10:49
A kérdező szavazást indított:
Orosz párti vagyok - jobboldali
Orosz párti vagyok - baloldali
Orosz párti vagyok - szélsőjobbos
Orosz párti vagyok - szélsőbalos
Ukrán párti vagyok - jobboldali
Ukrán párti vagyok - baloldali
Ukrán párti vagyok - szélsőjobbos
Ukrán párti vagyok - szélsőbalos
24 szavazat
1/16 anonim válasza:
Békepárti vagyok. Tudom, a jelenlegi helyzetben ez mindegy.
2/16 anonim válasza:
Politikai közép nincsen? Minden csak fekete és fehér? :XD
3/16 A kérdező kommentje:
2-es!
Lemaradt. Aki középen helyezkedik el kommentben leírhatja. :)
2022. febr. 28. 10:52
4/16 anonim válasza:
Békepárti vagyok, én azok mellett az emberek mellett vagyok, akik csak szeretnének nyugiban élni, és nem akarnak háborúzni, mindegy, milyen nemzetiségű. Nem támogatom a fölösleges vérontást.
5/16 anonim válasza:
Jelenleg annak a pártján vagyok, hogy Krím és Luhanszk legyen az oroszoké, Ukrajna pedig oroszbarát kormányzással menjen tovább. Máskülönben itt nem lesz megállás :(
6/16 anonim válasza:
5-s, akkor se lesz, mert attól meg vérszemet kap Putyin.
8/16 mindentudó99 válasza:
Szerintem mindkét fél hibás.
9/16 anonim válasza:
Így van mindkét fél hibás, ezért Oroszország kapja a Krímet és a Donyecki medencét. Rosszul bántak vele az Ukránok. Elzárták a vizet meg leállították az ipart. Kap Belorusszia egy kis részt északon meg mi magyarok Kárpátalját. A maradékből még egy kicsit az oroszok és ami marad abban egy semleges kormánynak kell felálni
10/16 anonim válasza:
Putyinnak abban valahol igaza van, hogy Ukrajna ajándék az oroszoktól. Nem teljesen így van, de nem is tök marhaság.
De akkor most mi lőhetjük Kassát, Besztercebányát, Pozsonyt, mert hogy a Magyar Királyság részei voltak, és ugyan nem adtuk, de a miénk volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!