Zelenszkij miért nincs jelen a tárgyaláson?
Jó, akkor felezzük el Ukrajnát. És attól mi lesz jobb?
Putyinnak most sincs szüksége Ukrajnára, a világon semmi értelme egész Ukrajnát vagy egy részét Putyinnak adni. Sőt, igazából Oroszország még rosszul is járna vele.
Mindenesetre ha Kelet-Ukrajnát Oroszországhoz csatolod, és a nyugati fele NATO tag lesz, akkor ugyanott leszünk, mint most. Erről egyébként célszerű lenne megkérdezni az Ukránokat is, ugyanis Donyeck és Luhanszk megyében mindössze 38% és 39% a magukat Orosznak vallók aránya.
Ha háromfelé osztod Ukrajnát, akkor a mostani, nagy Ukrajna (ami ütközőzóna szerepét tölti be a NATO és Oroszország között) lenne egy harmadakkora bufferzóna. Ezzel max azt éred el, hogy a ruszki rakétának harmad annyi üzemanyag kell, hogy a legközelebbi szomszédos NATO tagországba átrepüljön...
24: Én vagyok a tervszövögető kommentelő. A legjobb lenne egész Ukrajnát semleges zónává kikiáltani, na de ebbe belemennek az oroszok?Megelégednének ennyivel? Tartok tőle, hogy nem.
Akkor viszont a 3 részre osztás lenne még a legéletképesebb és a középső, semleges zóna lenne a legnagyobb. Ide se orosz, se Nato katona be nem tehetné a lábát. Nyugati részeken NATO, keleti végeken orosz ellenőrzés. Államrészek között pedig vasbeton és kerítés.
24: Szerintem 2 megoldás lehetséges. 1: A ruszkik elfogadják Ukrajna örökös semlegességét, semleges békefenntartókkal. 2: 3 részre osztás.
Ha Ukrajnát felveszik a Natoba, akkor szerintem Putyin dobja is az atomot, ha orosz kézre kerül Ukrajna, akkor meg magyar-orosz közös határ és Magyarországnak kampec.....
Jó volt olvasni a kommenteket:)
21-es kellene beszélj valahogy Putyinnal és mond meg az ötleteid, hátha egyik bejön:)
Szerintem meg tényleg meg kellene nyugodniuk a drága politikusoknak és hozzanak olyan döntést,ami mindenkinek jó lenne,nem pedig bombázni egy országot, ahol ártatlanok sérülnek és halnak meg,családok és gyerekek vesznek oda. Na meg ugyebár másokat is félemlit,hiszen én is és mások is félnek, hogy vajon mi lesz.
Kíváncsi vagyok nagyon a fejleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!