Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Változatlanul nem kell megkérd...

Változatlanul nem kell megkérdőjelezni Putyin pszichológiai beszámíthatóságát?

Figyelt kérdés
Atomcsapással fenyeget, és jól tudjuk, hogy minden eddigi fenyegetését be is váltotta.

2022. febr. 28. 04:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%

Volt egy spanyol cserediákom, akivel máig tartjuk a kapcsolatot. Azt mondta, hogy anno az államfőjükről járt az a nagy pletyka, hogy bipoláris és Németországba jár magát kezeltetni,de ott is csak annyit mondtak, hogy ugye a kormányfő mentális állapotáról nem adnak ki információt.

Én szerintem amúgy sok ember nem tudja kezelni a hatalmat. Tanultam egy kis phszichológiát már, s ahhoz, hogy te azt feldolgozd, hogy megnyerted a lottó ötöst, ugyanolyan lelki erő kell, mint ahhoz, hogy elvesztetted mindenedet. A hatalomnál is ez van.

2022. márc. 1. 21:24
 12/26 anonim ***** válasza:
67%
Azért azt is nézzük meg, hogy miért fenyeget atombombával. Annyira tetszik, hogy megtudunk egy töredéket és máris azon lovagolunk. Jelen esetben, hogy milyen pszichopata, mert kiejtette ezt a szót, hogy "bomba". Nyilván védi saját magát, a hatalmát, engem inkább az érdekel, hogy mennyire szándékos a "provokálás" a másik oldalról. Én örülnék annak, ha nem csak ezt a két szót látnánk ebben a történetben, és nagyon remélem hogy jó vége lesz!!!
2022. márc. 2. 00:01
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem kérdés hogy nem százas, aki ilyesmire képes, az minimum szociopata, pszichopata. Nagyon rossz vége lehet annak hogy egy ilyen gátlástalan, hatalommániás ember ekkora hatalmat kapott. Mielőbb el kéne távolítani, az egész világ érdekében, Oroszországot is beleértve.
2022. márc. 2. 00:05
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
13, Mire alapozod ezeket a "tényeket"/mondataidat? Milyen ismereteid vannak Putyinról? (Nem állok senki mellett.)
2022. márc. 2. 00:18
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

#14 Mondjuk a tetteire?

Szerinted normális aki egy szuverén államot katonailag megfenyeget, majd lerohan, és mikor nem adják meg magukat, hanem segítséget kérnek, akkor atomfegyverrel kezd fenyegetőzni?

Milyen jogon tiltja ő meg egy másik államnak hogy belépjenek a NATO-ba? A finneket, svédeket is megfenyegette ugyanezért.

A Szovjetunió ideje már elmúlt. Ő meg láthatólag valami érinthetetlen istennek képzeli magát akinek a kedve szerint kellene táncoljon az egész világ.

Normális ember, normális vezető ennek a közelébe se kerül.

2022. márc. 2. 00:23
 16/26 anonim ***** válasza:
4%

15, Hát nem tudom, azért én olvastam egyet s mást, pl. hogy a Natonak is volt ígérete Oroszo. felé, amit most felrúgott... és a többi... Szerintem nincsen azzal gond, ha védeni akarja a "birodalmát", az másik kérdés hogy hogyan, és az is, hogy mi mit hallunk meg (hallhatunk meg) a médiából. (Na meg az előzményekhez való utánajárásnagyon fontos lenne, de sokan lusták utánaolvasni...) Minden esetre elég "érdekes", hogy most "egy egész világ" csak Putyinra mérges... Ez sokkal összetettebb, és ha valóban belépnének a Nato-ba az ukránok, akkor joggal érezheti veszélyben magát az öreg. Azért mozgatva vannak itt a szálak rendesen... Egyébként gratulálok a frissen végzett pszichológusoknak/pszichiátereknek, akik így fel tudják állítani a diagnózist Putyinról... xD Kicsit nevetségesnek találom, de ma már nem az, amihez "muszáj" fapofát vágnunk...

Én nem vagyok politológus, csak biztatni tudok mindenkit arra, hogy olvasson előzményeket, meg legalább Putyin életéről is, ha már diagnosztizál, na még ha egy másik komment alatt kérdezem, akkor tudjon konkrétumokat írni. :D Remélem azért közben nem halunk meg, és nem lesz ebből semmi, a másik oldal is leáll. Egyébként nem csak Putyinnak van ilyen csodaeszköze, és attól hogy ezt nem hangoztatják, nem biztos, hogy nem teszik meg a másik oldalról idővel... Csak gondoltam leírom megnyugtatásképp... xD pfff...

2022. márc. 2. 00:44
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen putyin imádók mint az előző miért nem költöznek ki a ruszkikhoz mint steven segal vagy depardieu? Nem kötelező itt élni, kint istenítsen itt mi európai emberek nem vagyunk erre kiváncsiak.
2022. márc. 2. 07:46
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
17, nem istenesít senki senkit, örülök, hogy ilyen "jó" a szövegértésed, és kommentben ilyen agresszív vagy, erre van szüksége az embereknek... Gratulálok szép munka! 16
2022. márc. 2. 08:16
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
És olvasgasd Putyin előéletét kedvedre kint...nem ez a megoldás h gyilkolunk.
2022. márc. 2. 09:02
 20/26 anonim ***** válasza:
29%
19, 20, Ti tényleg funkcionális analfabéták vagytok? "Szerintem nincsen azzal gond, ha védeni akarja a "birodalmát", AZ MÁSIK KÉRDÉS, HOGY HOGYAN..." De a kommentetek stílusából lerí milyen egyszerűen gondolkoztok. Minden jót nektek!
2022. márc. 2. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!