Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek szerint nem lesz világvég...

Ezek szerint nem lesz világvége max csak Kijevnek?

Figyelt kérdés
Egy több mint 5 kilométeres orosz konvoj indult neki a városnak ez elég durva hír meg szomorú nem szaroznak tovább meg semmisitik az egész várost a lakosságra nézve ez szomorú jobb lenne menekülni míg nem késő
2022. febr. 28. 00:03
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Hát arra mondennek vége lesz. Szó szerint ház nem marad épen
2022. febr. 28. 00:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
3 napja azt mondják minden este, hogy aznap lesz Kijev ostroma, és minden este elmaradt. Szerintem várjuk meg ameddig tényleg megindulnak, aztán majd utána beszélgethetünk az eseményekről.
2022. febr. 28. 00:08
 3/10 A kérdező kommentje:

De utána leállnak ugye?

A Nato nem fogja hagyni hogy kénye kedve szerint gyilkolászon a világban

2022. febr. 28. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
A "már csak egy éjszaka, és elesik Kijev" lett az új "már csak két hét, és vége a lezárásoknak".
2022. febr. 28. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Attól függ, NATO tagállamot megtámadnak-e, vagy sem. Putyin a napokban a finneket és a svédeket fenyegette meg, akik nem NATO tagok.
2022. febr. 28. 00:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 28. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
#3 A NATO biztosan hagyni fogja, ameddig az oroszok nem támadnak NATO tagállamot. A kérdés az, hogy Zelenszkij mekkora veszteség után adja fel a harcot. Ha elesik a főváros, és azt mondja hogy rendben, átadom az országot, akkor nem lesz több vérontás. Ha tovább játssza a hőst, akkor még meg kell halnia pár ezer ukránnak. Igazából csak rajta múlik, közvetlenül nem fog senki beavatkozni, az oroszok meg nem vonulnak vissza csak azért, mert megkérték rá őket
2022. febr. 28. 00:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 28. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egy több mint 5 kilométeres orosz konvoj indult neki a városnak "

Érdekes eddig mindenki mindent látott és videózott de egy 5km-es hadoszlopot meg nem videozott le senki.

2022. febr. 28. 00:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak amit olvastam azt másoltam be nem én találtam ki
2022. febr. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!