Ezek szerint nem lesz világvége max csak Kijevnek?
Figyelt kérdés
Egy több mint 5 kilométeres orosz konvoj indult neki a városnak ez elég durva hír meg szomorú nem szaroznak tovább meg semmisitik az egész várost a lakosságra nézve ez szomorú jobb lenne menekülni míg nem késő2022. febr. 28. 00:03
1/10 anonim válasza:
Hát arra mondennek vége lesz. Szó szerint ház nem marad épen
2/10 anonim válasza:
3 napja azt mondják minden este, hogy aznap lesz Kijev ostroma, és minden este elmaradt. Szerintem várjuk meg ameddig tényleg megindulnak, aztán majd utána beszélgethetünk az eseményekről.
3/10 A kérdező kommentje:
De utána leállnak ugye?
A Nato nem fogja hagyni hogy kénye kedve szerint gyilkolászon a világban
2022. febr. 28. 00:11
4/10 anonim válasza:
A "már csak egy éjszaka, és elesik Kijev" lett az új "már csak két hét, és vége a lezárásoknak".
5/10 anonim válasza:
#3 Attól függ, NATO tagállamot megtámadnak-e, vagy sem. Putyin a napokban a finneket és a svédeket fenyegette meg, akik nem NATO tagok.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 28. 00:14
7/10 anonim válasza:
#3 A NATO biztosan hagyni fogja, ameddig az oroszok nem támadnak NATO tagállamot. A kérdés az, hogy Zelenszkij mekkora veszteség után adja fel a harcot. Ha elesik a főváros, és azt mondja hogy rendben, átadom az országot, akkor nem lesz több vérontás. Ha tovább játssza a hőst, akkor még meg kell halnia pár ezer ukránnak. Igazából csak rajta múlik, közvetlenül nem fog senki beavatkozni, az oroszok meg nem vonulnak vissza csak azért, mert megkérték rá őket
8/10 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 28. 00:19
9/10 anonim válasza:
"Egy több mint 5 kilométeres orosz konvoj indult neki a városnak "
Érdekes eddig mindenki mindent látott és videózott de egy 5km-es hadoszlopot meg nem videozott le senki.
10/10 A kérdező kommentje:
Csak amit olvastam azt másoltam be nem én találtam ki
2022. febr. 28. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!