Érdemes most a kárpátaljai menekültektől házakat venni, ingatlanbefektetésnek ebben a politikai helyzetben?
Sokan ahogy átjönnek a határon pár ezer euróért árulják mindenüket, mert szinte semmi pénzük nincs.rengeteg ingatlan cserél most gazdát arrafelé.
Megéri valakinek 5-10 családi házat venni kárpátaljai magyar többségű településen vagy városban, pl Beregszászon?
Ha vége lesz az orosz katonai akciónak akkor biztos többszörösét fogja érni mindegyik ház.
Földeket is árulják.
Bár azt kevésbé láttam hogy venne valaki.
itt a kocsmák környékén megjelentek a fekete luxusautók,eléggé fura kinézetű emberek is vannak a környéken, és úgy tűnik nagyon megy a biznisz.
Eddig a házakat halottam, de biztos van aki földeket is vesz, bár szerintem annak a bejegyzése kicsit körülményesebb minden országban, ezért nem sokan veszik.
Nem azt mondom, hogy nem lehet, hanem hogy kockázatos. Nemcsak azért, mert mégis milyen értéke lesz azoknak az ingatlanok, ha egyáltalán még létezni fognak a háború végére, hanem azért is, mert egy új államvezetés esetleg simán államosítja az egészet.
Aki ebből megakar gazdagodni, annak legalább egy évtizedet várnia kell és azt is végigizgulhatja.
''Remélem hogy az ilyenek mind kamu ingatlanokat kapnak egy nem létező utcában. Végülis volt aki az Eiffel tornyot is el tudta adni ócskavasnak.''
Google street view on is megnézik előtte.
Amúgy van benne lutri, de a többség úgy megvan szorulva, hogy fillérekért eladna bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!