Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO csak kiprovokálja az...

A NATO csak kiprovokálja az atomháborút?

Figyelt kérdés

Én már tettem fel tegnap kérdésként, hogy nem lesz-e ezekből a szankciókból baj? Hiszen Putyin elmondta, ha a NATO reagálni fog az ukrán helyzetre, akkor "olyat kapnak amit a világtörténelemben még nem láttak". Ezek a szankciók pedig bizony azok. Lefoglaltak orosz vagyonokat, rakományokat, SWIFT kizárása. Meg lett az eredménye.

Biden azt hazudta, hogy ha nem lennének szankciók, akkor elindulna a világháború. Viszont kiderül, hogy hazudott. Putyin ma azt mondta erre :

„A nyugati országok nemcsak barátságtalan gazdasági lépéseket tesznek hazánkkal szemben, hanem a nagy NATO-országok vezetői is agresszív kijelentéseket tesznek hazánkkal kapcsolatban. Ezért elrendelem, hogy Oroszország elrettentő erőit különleges szolgálati rendszerbe helyezzék át” [link]

2022. febr. 27. 15:24
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
30 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen mindenki elkezdett fegyvereket szállítani Ukrajnának, nem tudom mi lesz ennek a vége.🙁
2022. febr. 27. 15:26
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Putyin készült a gazdasági szankciókra, szerintem inkább a fegyverek küldésén húzta fel magát. Én sem örülnék ha kikötném hogy ne avatkozzanak be, majd elkezdenének egyvereket szállítani, sőt, az angolok már külföldi katonák bevetését is támogatják. Ha a figyelmeztetés ellenére küldik oda a fegyvereket, katonákat, még jó hogy Putyin nem fogja ölbe tett kézzel nézni az egészet. Ez valóban szándékos provokáció, Putyin az első napon leszögezte, hogy nem fogja szó nélkül hagyni, ha a nyugati államok beleszólnak a háborúba.
2022. febr. 27. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
2: Akkor a Csecsenek szégyenei mit kerestek ott?
2022. febr. 27. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

"Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hazája és Oroszország megállapodott abban, hogy előfeltételek nélkül tárgyalóasztalhoz ülnek. A béketárgyalások első fordulójára az ukrán-fehérorosz határnál, a Pripjaty folyó közelében kerül sor a Reuters beszámolója szerint.

További részletek hamarosan."

[link]

2022. febr. 27. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
A NATO provokálja a háborút? Komolyan nem tudom elégszer megkérdezni, ki a fasszom lövi Ukrajnát ballisztikus rakétával? A NATO és EU a támadásra válaszul bevezettek szankciókat, illetve nem tiltják meg, hogy önkéntesek menjenek harcolni. Talán hagyni kellene, hogy Putyin a játszótereként tekintsen Ukrajnára? Vagy az rendben van, hogy a legfrisebb hrek szerint már Belaruszia is beszállt csapatokkal, a csecseneket is behívták és Kazahsztánt is megkérte Putyin, de ők nemet mondtak. Aki az oroszok mellett harcol, az rendben van, de ha segítik Ukrajnát atommal fenyegetőzik. És megkérdezed a NATO provokálja-e ki a háborút bazmeg? Szánalmas...
2022. febr. 27. 15:30
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha Putyin atomot dob valakire, az 100%-ban az ő felelőssége, és 0%-ban azé, akire az atomot dobta. És ezen semmilyen fegyverszállítmány vagy gazdasági szankció nem változtat.

Az egyetlen reális indok, ami ezt a 100%-ot csökkenti, az ha komoly katonai offenzívát indít a NATO Oroszország ellen. Nem a más országban lévő orosz csapatok ellen, hanem az Oroszországban lévő orosz csapatok és civilek ellen. Még ekkor is a felelősség túlnyomó többsége Putyint terhelné, de legalább lenne vitának helye.

De ha Putyin atomot dob egy NATO országra, amiért az gazdasági szankciókat vezetett be ellene, amiért lerohant egy szuverén országot ami nem jelentett rá semmiféle fenyegetést... az Putyin hibája, senki másé.

2022. febr. 27. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
4 . Jó lenne ha valóban össze jönne.
2022. febr. 27. 15:43
 8/14 anonim ***** válasza:

#3: "A Csecsen Köztársaság, vagy röviden Csecsenföld egy vitatott jogállású államalakulat az Oroszországi Föderáció déli határán, a Kaukázus északi részén, amelyet Oroszország a részének tekint."

Nem tudtam, hogy Anglia Ukrajna része, bár már sok meglepetés ért...

2022. febr. 28. 11:35
 9/14 anonim ***** válasza:
#4: Ukrajna ne nyilatkozzon az előfeltételekről az oroszok nevében.
2022. febr. 28. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

#5: Szánalmas, hogy mindent elhiszel. Már Rodolfo megmondta: csak a kezemet figyeljék, mert csalok!

Csak a tetteket kell figyelni, a szavaknál mögé kell látni, ehhez pedig látni kell a résztvevők céljait, motivációit. Amit látunk, az csak a felszín.

2022. febr. 28. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!