Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Változott valakinek Putyinrol...

Változott valakinek Putyinrol a véleménye?Tényleg egy fékevesztett diktátor? Mennyire lehet veszélyes,hogy kirobbatnt egy vh-t?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Putyin jó ember. Csak sokan ezt nem látják! Vagy nem akarják látni!
2022. febr. 27. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem biztam benne ..sunyi pofaja van
2022. febr. 27. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Én ezt vártam, hogy ezt fogja lépni, ezért nem változott a véleményem. Nem lesz semmiféle világháború, hacsak a NATO nem tesz meggondolatlan lépéseket.
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Jó politikus... nem változott a véleményem.
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Világ legnagyszerűbb embere.Gondoskodó és védi az orosz érdekeket.Több ilyen vezető kéne a világba.
2022. febr. 27. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Az én véleményem megváltozott róla. Eddig is úgy gondoltam, hogy a hatalomhoz ragaszkodó autoriter vezető, viszont úgy tűnt, hogy józan gondolkodású, jó stratéga. A 2000-es években az afganisztáni NATO támogatás, partnerség, majd a dél-oszétiai válság, szíriai intervenció, krími megszállás, annektálás, donbasszi szeparatizmus támogatásával is úgy tűnt, hogy viszonylag csekély befektetéssel, kevés áldozattal jól tudja érvényesíteni Oroszország stratégiai, politikai érdekeit.

A mostani Ukrajna elleni invázió nagyon meglepett, irracionális lépésnek tűnik, Oroszország sokkal többet veszít, mind katonailag, mind gazdaságilag, mind nemzetközi megítélésben, kapcsolatokban, mint amit esetleg nyerhet, ha egyáltalán nyerhet valamit. A szövetséges országok közül is csak Belarusz áll ki mellette, de a közvélemény valószínűleg ott is a háború ellen van. Ez még a Szovjetunió afganisztáni intervenciójánál is súlyosabb hiba, az sem érte meg a ráfordításokat, áldozatokat.

2022. febr. 27. 13:42
 7/8 A kérdező kommentje:
hogy lesz egy jo stratégábol egy ilyen fékevesztett diktátor?
2022. febr. 27. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi fékeveszett diktátorság.

Eddig is elítélték és szankciókkal sújtották az oroszokat, ha beleavatkoztak egy másik ország ügyeibe.

Nyilván Ukrajna egy fokkal nagyobb figyelmet kap, de pár nap és letérdel, onnantól meg szép csendben vissza áll minden.

Európának kell a gáz meg az orosz nyersanyag, oroszoknak kell a pénz, Ukrajnát meg majd szépen mindenki elfelejti.

2022. febr. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!