Egyet értesz hogy az Ukránok nyerik meg ezt a háborút az oroszoknak esélye sincs?
Volodimir Zelenszkij: az ellenségnek semmi esélye ebben a népháborúban
Az ukránok addig harcolnak, ameddig csak kell, hogy felszabadítsák az országukat az orosz megszállóktól – szögezte le Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videoüzenetében.
arra kérte közben a civileket, hogy „tegyenek meg mindent az agresszor megállításáért, minden rendelkezésre álló eszközt felhasználva”.
Miért, mit kéne tenniük azon kívül hogy felszerelik legalább őket, és nem egy garázsban várják a detonációt védtelenül? Aki akart vagy akar már kint van az országból, a többiek pedig vállalták a dolgokat.
Neked sem mondaná orbán férfi létedre hogy pakolj és menekülj, mert ránk ez nem vonatkozna, amit én meg is értek.
Kérdés mit értünk gyözelem és vereség alatt. Az, hogy az oroszok legyözik az ukrán sereget egy percig sem kérdéses. Csakhogy utána rendet is kell teremteni és tartani, na azt erösen kétlem, hogy olyan egyszerüen menni fog. Egyrészt Ukrajna k.rva nagy, másrészt egy lakosság, ami ennyire egyöntetüen ellenáll, nem kordában tartható. Gerillaháborúval van egy olyan érzésem, hogy még jó ideig fogják szopatni Putyinkát. Terrorista akciókra is lehet számítani Oroszországon belül, egyszerübb kivitelezésü bombákat bármelyik sufniban össze lehet eszkábálni. Kétlem, hogy ettöl el lesz majd ragadtatva az orosz közvélemény. Pláne, hogy az 50 év alatti réteg már most is inkább elítéli az orosz aggressziót, ma is minimum 400 tüntetöt tartóztattak le.
Szóval, hogy hosszú távon mennyire beszélhetünk orosz gyözelemröl, az erösen kétséges.
Közben update: Joe Biden kijelentette, hogy ha a SWIFT-ről való leválasztás nem hátráltatja meg az oroszokat akkor az egyetlen alternatíva a harmadik világháború maradt.
Magyarul ez nyílt fenyegetés Bidentől, hogy lépjenek vissza, különben bajok lesznek. Kíváncsi vagyok mennyire lesz bevált módszer visszatámadni Putyint az ő saját módszerei bevetésével.
Hiába pontoztok le ezeket nem én találtam ki.
Biden kész megtámadni Oroszországot ha nem fogja befejezni a háborúsdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!