Mivel és kinek lehetne támogatni Ukrajnát, hogy ne legyenek civil áldozatok és Putyin végre hazamenjen?
Neked milyen önálló gondolataid vannak, amit nem valami 2filléres álhír oldalról \ facebook csoportból \ telegram csatornáról szedtél össze?
Hallgatlak
Csaxólok, hogy a ruszki minden egyes háborúban ott volt, viccesen mindig a másik oldalon. Na, akkor most mi lesz?
@22
Nézd ha szövegértelmezési problémáit vannak, azok nem tudok segíteni! Olvasd el még egyszer mit írtam és utána beszéljünk! De még egyszer fussunk neki.
Igen, a ruszkik mindig ott vannak, ahogy írod. Ugyanolyan agresszor, mint Amerika. Azzal a különbséggel hogy az USA hivatalosan 41 háborút indított ez elmúlt 60 évben!
Én a mai Ukrajnai helyzetet írtam le, hogy melyik pólusnak ki az érdeke. Leegyszerűsítve. USA akarja hogy a jelenlegi bánkormány maradjon és Ukrajna NATO tag legyen. A rakéták miatt. Orosz érdek hogy orosz barát kormány legyen. Ennyi. Pá. Szép napot Honfitársam! Hajrá MZP! Hajrá Viktor!
Nincs értelme annak, amit írtál, mert ezt a hülye is tudja. Nevezheted "érdeknek", én józan észnek nevezem.
És te nem ezt írtad, hanem állítólag feszültség szításról beszéltél, aztán összehordtad a szokásos Kreml propagandát, kihagyva a kínos részleteket, előzményeket. Nah, akkor "idi nahui"
Óh anyàm!
Ön menthetetlen! Békés áldott április 03-.t Önnek!
Áh, szóval az a propaganda, hogy amikor Putinnal nem üzletelnek az Ukránok, és leváltják a hazaáruló kormányt, akkor Putin felfegyverez egy halom magát szeparatistának nevező csőcseléket, hogy destabilizálja az országot?
Érdekes, nah hogy is volt ez az egész story, mr.történelem?
Mr. USA propaganda!
Ezt kifejtenéd? De bővebben ám:
“Putinnal nem üzletelnek az Ukránok, és leváltják a hazaáruló kormányt”
Sántít ez is de meghallgatlak… utoljára!
Na, hát az előbb még te akartál engem oktatni
Hogy volt a narancsos forradalom, mi motiválta a történetet, mi történt előtte ?
Várom a 28. Pontban foglaltakban a részletes válaszod!
De ne ide böffintés legyen mint amit írtál a 29.ben Mini Biden 😂🤣😅🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!