Ez az orosz-ukrán háború mivel másabb, mint anno a usa-jugoszláv volt?
Nem sokban.
Az USA úgy gondolja, nekik mindent szabad.Plusz, amelyik nyugati kormány elítéli, azt a CIA megbuktatja.
Gondolom olyan fiatal vagy, aki csak a történelem könyvekből ismeri a délszláv háborút.
Bevallom, én is onnan ismerem.
30+os vagyok, szóval éltem akkor, de fiatal voltam.
Nem mondom h mindent tudok, de a tv-ben mindig néztem
Nem tudom kérdező feltűnt-e számodra, de háború és háőború közt különbség vvan. Most például oroszország LE-RO-HANT egy független országot, melynek függetlenségét ő maga garantálta a budapesti szerződésben.
Ez aljasság, és szerintme putyin háborús bűnös,
Ezzel szemben az USA azért avatkozott be a szerb háborúba, mert az ottani népek egymást irották. Kérlek ne légy már ekkora nyomorék és ekkora barom.
Ráadásul levethetnéd au usa-gyűlölketedet, mert mi magyarok ezért nagyon mélyen megvetünk téged, kis szardarab.
Egy kicsit képzavarban vagy történelem téren!
Az nem USA-Jugoszláv háború volt hanem a balkáni nemzetiségek közötti háború. Most pedig konkrétan Orosz-Ukrán háború van.
Tehát azt mondjátok, h usa soha nem bombázta jugoszláviát?
Ha jól emlékszem akkor Taszárról száltak fel😀
Márpedig ha usa bombázókat vetett be egy masik országban, az nem más mint háború. Felesleges másképp hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!