Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez az orosz-ukrán háború...

Ez az orosz-ukrán háború mivel másabb, mint anno a usa-jugoszláv volt?

Figyelt kérdés
Akkor kevesen ítélték el usát, most oroszországot szinte mindenki
2022. febr. 26. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Ráadásul az Oroszok is ezzel példálóznak.Ezzel is.
2022. febr. 26. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem sokban.

Az USA úgy gondolja, nekik mindent szabad.Plusz, amelyik nyugati kormány elítéli, azt a CIA megbuktatja.

2022. febr. 26. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom olyan fiatal vagy, aki csak a történelem könyvekből ismeri a délszláv háborút.

Bevallom, én is onnan ismerem.

2022. febr. 26. 18:54
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Hát attól függ, ki az a "mindenki". Igazából az USA katonai szövetségesei állnak (majdnem) mindig az amerikai álláspont mögé, ha már megnézed pl Kínát, egész más a kép.
2022. febr. 26. 18:55
 5/14 A kérdező kommentje:

30+os vagyok, szóval éltem akkor, de fiatal voltam.

Nem mondom h mindent tudok, de a tv-ben mindig néztem

2022. febr. 26. 18:56
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom kérdező feltűnt-e számodra, de háború és háőború közt különbség vvan. Most például oroszország LE-RO-HANT egy független országot, melynek függetlenségét ő maga garantálta a budapesti szerződésben.

Ez aljasság, és szerintme putyin háborús bűnös,

Ezzel szemben az USA azért avatkozott be a szerb háborúba, mert az ottani népek egymást irották. Kérlek ne légy már ekkora nyomorék és ekkora barom.

Ráadásul levethetnéd au usa-gyűlölketedet, mert mi magyarok ezért nagyon mélyen megvetünk téged, kis szardarab.

2022. febr. 26. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Nem volt független ukrajna, amerikai bábkormány került 2014-es puccs után Ukrajna élére, neonáci banda, magyar és orosz ellenes törvényeket hoztak folyamatosan.
2022. febr. 26. 19:02
 8/14 Isti22 ***** válasza:

Szia!

Nem volt (még) amerikai-jugoszláv háború.

Forrás: [link]

2022. febr. 26. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy kicsit képzavarban vagy történelem téren!

Az nem USA-Jugoszláv háború volt hanem a balkáni nemzetiségek közötti háború. Most pedig konkrétan Orosz-Ukrán háború van.

2022. febr. 26. 19:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondjátok, h usa soha nem bombázta jugoszláviát?

Ha jól emlékszem akkor Taszárról száltak fel😀

Márpedig ha usa bombázókat vetett be egy masik országban, az nem más mint háború. Felesleges másképp hívni

2022. febr. 26. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!