Miért nem adják meg magukat az Ukránok?Hősi halál az hősies a hazáért meghalni az igaz,de előbb vagy utobb beveszik az Oroszok Kijevet
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 14:35
1/6 anonim válasza:
Ráérnek azzal, Groznij ostroma is több mint egy hét volt, pedig tized akkora mint Kijev. Egyelőre megtudják tartani, ráérnek átgondolni.
2/6 anonim válasza:
Ha betör a házadba pár tagbaszakadt fazon és azt mondja innentől kezdve azt teszed amit mondunk és a házad Ill. a benne levő összes érték a miénk. Akkor te azt mondod hogy, jó legyen úgy ahogy akarjátok. Vagy elkezdesz harcolni ellenük?
3/6 A kérdező kommentje:
2es ha hozzád ugyan így betörnének tegyuk fel tíz zsoldos gépfegyverekkel de neked is lenne egy gépfegyvered elővennéd 10 zsoldossal szembe?2öt kinyirsz vagy max 3at marad még 7 aki golyot repít beléd,szerintem megadnád magad
2022. febr. 26. 14:44
4/6 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül szembeszállnék velük, megvédeném a családomat még annak árán is hogy engem kinyírnak. Mert ha ezt nem tenném azt hihetnék hogy bárkivel bármit büntetlenül megtehetnek.
5/6 anonim válasza:
Jaja 4-es, lelőnél 3-at, téged a maradék lepuffantana, a feleségedet 5en megerőszakolnák, elvágnák a torkát a gyerekedet meg kivágnák a hatodikról. Megérné biztos.
6/6 anonim válasza:
"előbb vagy utobb beveszik az Oroszok Kijevet"
Abban ne legyél biztos. Volt pár háború, amibe az oroszoknak beletört a bicskája, az ukrán haderő pedig azért nem piskóta.
Én úgy látom, hogy a cél sokkal inkább egy kikényszerített béke, amiben mondjuk oroszország (bocsánat, nem tudom most nagy kezdőbetűvel írni...) igényt tart Donyeck és Luhanszk megyékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!