Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek lesz tényleges...

Szerintetek lesz tényleges háború Ukrajnában?

Figyelt kérdés
A mostani helyzet is borzasztó, de tudjátok szerintem mire célzom. Olyan háború, mint pl. a 2. világháború volt. Mennyire lesz erőszakos?
2022. febr. 26. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Szóval kérdéses milesz a következő. Jelenleg minden civil és civil létesítmény, épület áldozat és kár, szerintem célzott/szándékos terror cselekmény azért, hogy elriasszák a lakosságot az ellenállástól. Durvább akkor lesz ha a civilek harcba szállnak. Egészen addig nem akarják az oroszok bántani őket.
2022. febr. 26. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Már az van. Számtalan épületet lőttek már rommá. Katonai létesítmények mellett panelházakat, lakóparkokat, családi házakat, iskolákat is. Csomó ilyen videó van neten. Leginkább Harkivban, Mariupolban és Kijev agglomerációjában.
2022. márc. 5. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 A kérdést február 26-án írtam ki. Azóta persze már mind tudjuk, hogy mik történtek, sajnos.
2022. márc. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!