Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most Oroszorszég és Putyin a...

Most Oroszorszég és Putyin a rossz? Az hogy Ukrajna évekig b@szogatta az orsz kisebbségeket és a többit az nem jelent semmit igaz? Közvetlenül provokálni őket a NAto tagsággal az sem volt túl szép.

Figyelt kérdés

Bírom , hogy mindenki jön azzal ,, hogy a csúnya Putyink az őrült Putyin, de hogy kb évek óta provokálják őket az le van szrva.

Nem a háború a megoldás, de már így is elég sokat nyeltek az oroszok..

A civileket sajnálom az ukrán elitet nem.

2022. febr. 25. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Kíváncsi vagyok, hogy fog bevonulni a történelemkönyvekbe ez az időszak. Amikor az EU betiltja az orosz propagandát, hogy a polgárai csak az ukrán propagandából tájékozódhassanak. Én most egy muszlim országban vagyok, és nevetséges, hogy itt simán tudom olvasni az orosz híreket, az EU meg blokkolja az rt.com-ot. Na ennyit a nyugati demokratikus világ nagy sajtó- és szólásszabadságáról.

Az is szánalmas, hogy a ballib oldal most teljes vállszélességgel Zelenszkij mellett áll, holott kikészülnének, ha ilyen vezetője lenne Magyarországnak. Olyan törvényeket hozott, ami durván elnyomja a kisebbségeket, elhallgattatta az ellenzéki médiát, nyomatja az ukrán nemzeti propagandát (most adtak ki valami "hivatalos" irományt arról, hogy az ukránok nem állnak rokonságban az oroszokkal, mert az oroszok a finnekkel rokonok, ellenben az ukránok valódi szlávok) stb.

2022. márc. 19. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

[link]

[link]

írja a 3-as hogy semmiféle orosz népirtás nem volt. szóval ez alatt azt kellene érteni, hogy ők fogták magukat és ezt kitalálták? hogy amikor ezzel érvelnek akkor abszolút hazudnak? értem én azt hogy sokaknak a politikus egyet jelent azzal hogy hazudik, de mennyire reális az hogy kitalálnak egy hazugságot és ezzel érvelnek mindig?

szerintem csak van alapja ha ezzel érvelnek.

2022. márc. 19. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

"szerintem csak van alapja ha ezzel érvelnek"

Egyértelműen van alapja, mint ahogy annak is, hogy nácitlanítani akarja Putyin Ukrajnát. Az EU-s híreket cenzúrázzák, de angolul olvashatsz sok érdekes dolgot. Itt van pl egy friss cikk, amiben egy ukrán tv-s műsorvezető az orosz gyerekek legyilkolására buzdít:

[link]

2022. márc. 19. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

13. Oda van írva a cikk aljára. forrás: RT news

hazugság.

2023. jan. 9. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

14, látom átmosta az agyadat az EU cenzúra. Esetleg nézd meg a videót, ami szintén ott van a cikkben belinkelve a Twitterről. Bár ha neked elég annyi, hogy a forrás RT news, és akkor csak hazugság lehet, akkor tökmindegy, hiába nézed a videót, mert sem a szemednek, sem a fülednek nem hiszel, nyilván megrendezettnek gondolod, meg biztos egy színész szerepel rajta.

Az orosz tv-ben is volt egy műsorvezető, aki ukrán gyerekek megölésére buzdított, na őt elbocsátották. Ezzel szemben az ukrán műsorvezető meg ha jól tudom, csak egy magyarázkodó bocsánatkérést csinált.

2023. jan. 9. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

15. A oroszok a gyakorlatban ölnek gyerekeket amióta betették a lábukat egy másik ország területére.

Bucsa és más elfoglalt városban kínozták és ölték meg a helyi lakosokat. Nőket , gyerekeket erőszakoltak meg. Ezt az ott levő Uniós küldöttségek megerősítették, amikor vissza lettek foglalva ezek a városok.

Eltorzult erkölcsre vall elhinni a gyilkosok ellenkező állításait. A bűnöző hazudni fog mindig, mert tudja, hogy bűnös.

Putyin ugyanaz, mint Hitler, Sztálin, Szaddam Husszein stb gyilkos és embertelen rendszerek diktátorai.

Pusztulást és zűrzavart teremtenek maguk körül. Épelméjű ember nem védhet ilyen gonosz rendszereket.

2023. jan. 11. 15:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16: gondolom te szerinted meg ukrajna a mintademokrácia,

Volhínia, erre keress rá és hogy ott mi történt. te 🐑

2023. jan. 11. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
16. zűrzavar van a fejedben. mi köze a demokráciához az orosz agresszióhoz? mi köze van ahhoz, ami 100 éve történt? a te logikád szerint ,akinek vannak múltbeli sérelmei, azoknak joga van háborút indítani. Ilyenekből végtelen számú van és mindenki előhozhat egy ilyet ürügyként a szomszédjai ellen. Komolytalan, gyerekes érvelés.
2023. jan. 11. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!