Hogy érti pár kommentelő, hogy Ukrajna megérdemli mert provokáltàk Putyint? Mivel provokálták?
Ukrajna sem ártatlan bárányka ebben a kérdésben. Erről mi is tudnának mesélni, mert az erőszakos nacionalista törvényeikkel az ott élő magyarokat is sújtják, nem csak az oroszokat. Ukrajna már régóta nyugatosodni akar: szíve joga. De ehhez mondjuk az is hozzátartozhatna, hogy az ott élő nemzetiségeknek a jogait biztosítsák.
Aki itt ártatlan és akiket én sajnálok azok, akiknek szétlövik az otthonaikat és akiknek menekülniük kell - legyen az ukrán vagy orosz, tök mindegy. Magát Ukrajnát és a vezetésüket nem igazán...
"Szerinted normális az ilyen, aki ezek után azt várja, hogy menjünk segíteni?"
Igazán megindulhatnának a lipsi pávák háborúst játszani az orosz tankok elé, GLHF!
Kerdezo, engem is teljesen meglep.
En azt vettem eszre, hogy akik jonnek a betanult szoveggel, hogy Ukrajna provokalta ki, mellette az USA is meg mar a nyugat tehet errol es jo lenne ha "leallna" a nyugat hogy vegre beke legyen - mintha nem is az Oroszok inditottak volna a haborut, rohejes...
Szoval ezek az emberek es/vagy kapcsolattal: videken elnek (lehet kisebb varos is), fidesz ideologia tamogatok (de ez csaloka, mert van par ismerosom aki full a fidesz propagandat nyomja, viszont emellett meg ellenzekinek vallja magat), nyugat ellenesek, 0 empatiaja sincs, unatkozik, eszmeletlen naiv es nem tenyekbol szuri le a dolgokat hanem ami neki tetszik es neki elfogadhato/racionalis, buszke ember es azt is a mellen hordja amirol meg o is tudja hogy hulyeseg.
Nem, nem az oroszok indították a háborút. A konfliktus már 8 éve tart, nem február óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!