Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem adják meg magukat...

Miért nem adják meg magukat az ukránok? (kép)

Figyelt kérdés

Ezt a képet most nézem a telex.hu-n:

[link]

Képaláírás: "Ukrán Nemzeti Gárda katonái várják a benyomuló orosz csapatokat Kijev belvárosában"

Ez ugye nem komoly? Viccnek elég durva...

2022. febr. 25. 12:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
70%
Hát szerintem is az lenne a legbölcsebb. Teljesen értelmetlenül lemészároltatják az embereiket.
2022. febr. 25. 12:43
 2/44 anonim ***** válasza:
11%
Telex....
2022. febr. 25. 12:45
 3/44 anonim ***** válasza:
26%

Amíg nem adják meg magukat, mi is addig vagyunk biztonságban…

Szerintem Putyinnak az a célja, hogy Magyarország és Lengyelország “önként” lemondjon a NATO tagságról, stb.

Magyarország lenne az új Ukrajna és Ausztria lenne az új Magyarország, abból a szempontból hogy NATO tagállam…

Ukrajna Orosz föld lenne, Magyarország Magyarország maradna (na de milyen?) és akkor ugyanúgy ahogy eddig, nem lenne szomszédos Oroszország a NATO-val.

2022. febr. 25. 12:47
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akarják oda adni a területeket, ami őket illeti, persze ez releváns, de sajnos az oroszok több erobe vannak mint ők.

Tegnap 14 katona adta meg magát, sajnos valószínűleg többen is megfogjak, én csak azt remelem hogy nem lesz nagy a civil áldozatok száma.

5/44 anonim ***** válasza:
83%
Ha minket támadnának az oroszok akkor is meg kellene adnunk magunkat?
 6/44 anonim ***** válasza:
62%
Aztán mi jövünk? Mi is hagyjuk majd nekik elfoglalni az országot, vagy az más lesz? Jó, tudom, ti fideszesek visszahívnátok a szovjetuniót de azért maradjunk már egy bizonyos szint felett!
 7/44 A kérdező kommentje:
3, Ausztria nem NATO tag. Gondoltam szólok :D
2022. febr. 25. 12:48
 8/44 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az az egyetlen megoldás, hogyha kitartóak vagyunk Putyin ellen és nem adjuk be olyan könnyen a derekunk.

Kellenek a szankciók és ha odáig fajul, akkor a fegyveres ellenállás is.

Talán az oroszkormány nem akar atomháborút, meg világvégét és ha látják, hogy nem tudja elérni Putyin a céljait, akkor leváltják.

2022. febr. 25. 12:48
 9/44 A kérdező kommentje:
5, igen, mert a 30 ezres hadseregünkből semmi nem maradna 2 nap után, és a városainkból sem. Vagy te ilyen hős gyerek vagy? :D
2022. febr. 25. 12:49
 10/44 anonim ***** válasza:
33%

5 Hát, kizárásos alapon igen.A valóságban semmi esélyünk ellenük.Egy aprócska, csóringer ország vagyunk 0 haderővel, katonával.

Jó ha van 9M ember az egész országban, ennek kb fele nyugdíjas.

A másik fele vegyesen gyerek-nő-férfi.Még ha civileket soroznának sem lenne katonánk.Azért kár lenne szájalni, hogy a földdel tegyék egyenlővé az országot és kiirtsanak mindenkit.

2022. febr. 25. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!