Ha Amerika🇺🇸beleszól a Ukrán-Orosz konfliktusba, akkor Putyin kinyír mindenkit és kitör a 3. világháború?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 11:22
12/21 anonim válasza:
Putyin visz magával a pokolba annyi embert, amennyit csak tud. Főleg, ha tényleg elment az esze. 6500 darabos gyűjtemény van nukleáris fegyverekből.
13/21 anonim válasza:
Imádom, hogy a gyakorikérdések prolija elhiszi, hogy Putin megy, és megnyomja a gombot magától, és 6500db atombomba célpontját állítja be magától, majd a vezérkar ezt végig nézi, és nem tesz semmit. Erős
14/21 anonim válasza:
13-as, ahogy mondod, retteg tőle a környezete. Én értem, hogy te ezt nem hiszed el, de ott még politikai értelemben kommunizmus van. Olvasgasd a nagy Sztalin kalandjait, megérted majd ezt is, hogy most mi van ott. Kb ugyanaz, mint akkor.
15/21 anonim válasza:
Putin nem Sztálin, és 2022 van. Szólj, ha mehetünk tovább, de először ezt emészd meg először
17/21 anonim válasza:
Ehhez kellene egy súlyos ok, vagy háborús hangulat. Hangulat nincs, viszont soha nem látott agresszió igen. Én el tudom képzelni hogy Putyinnak birodalmi tervei vannak, különben nem lenne indokolt ez az invázió. Mit nyer vele, egy csatlós országot akivel mindig problémája lesz, plusz egy stratégiai szigetet. Nem fog menni ez neki hosszú távon, nem olyan gazdag ő. Két év múlva választják újra, ehhez pedig meg akarja mutatni a sötétben tartott népének milyen tökös keresztény hogy még atommal is térdre tudta kényszeríteni a hanyatló szexista liberális náci nyugatot mint a kommunista szovjetunió. Ez után haláláig birtokolhatja hatalmát. Sajnos olyan törvényt módosítottak hogy ezt meg is megteheti. De kérdezem én milyen vezető az akit jobban érdekelnek a céljai mint az emberek élete.
18/21 anonim válasza:
17
Az egyetlen racionális indok, hogy Ukrajna nem kerülhet nyugati életszinvonalra, mert ő azt képtelen az oroszoknak biztosítani. tudod, ha a szomszédod 20 év alatt rádver 10-et, akkor zabos leszel, hogy miért?
na ezért kell most ezt csinálni, mert másképp Putin ellen lázadna a nép hamar, márpedig ő örökre akar ott a hatalomban lenni, mint tudjuk.
19/21 anonim válasza:
Majd néhány ezer kínai megörökli a Földet (nem annyira igényesek, mint a nyugatiak + szaporák + Ők vannak momentán a legtöbben, stb...)
20/21 anonim válasza:
21:27: annyira azért nem retteg tőle, hogy adott esetben ki ne iktassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!