Mennyi az esély egy, kettőnél több országot érintő háborúra az ukrán-orosz konfliktus miatt?
Figyelt kérdés
Mi az objektív álláspont, mennyi az esély egy világháborúra, vagy egy olyanra, ahova kötelező jelleggel besorozzák a magyar férfiakat?2022. febr. 23. 17:34
1/8 anonim válasza:
Semmi.
Nem tudom mit aggódtok ezen, én inkább azért mert így is totál csőd közelben vagyunk és ez még rátesz egy lapáttal.
Ennek gazdasági következményei lesznek elsősorban.
Ukránok meg az oroszok lejátsszák egymást között és kész.
2/8 anonim válasza:
Nézd. Most Putinnak nagy nehezen sikerült rendeznie a több évtizedes konfliktust és békét teremtenie. Ha ez így marad akkor nem lesz semmi. Ha a Nato elkezd pampogni akkor meg bármi is lehet. És sajnos a Nato nem arról híres hogy békét akarjon.
3/8 anonim válasza:
#2.Nato nem tud pampogni, mert nincs mivel.
EU-s hadseregük nem is nagyon van, meg USA sem éppen harcképes ország.
Oroszok meg már lassan 10 éve hadgyakorlatoznak, meg háborúzgatnak.
4/8 anonim válasza:
3# jó hát az USA 45 óta nem tudott legyőzni fejletlen terrorista arab országokat
5/8 anonim válasza:
Ugyan. Ma a háborút cégek és bankok vívják. Ennek gazdasági következményei lesznek.
Az USA célja, hogy meggátolja az oroszok és az EU gazdasági közeledését. Ez van a háttérben, szerencsétlen ukránok csak egy eszköz. A vak is látja, hogy "csak" egy gazdasági háború ez az egész.
6/8 anonim válasza:
5# akkor a vakok túlságosan vakok de te is ukrajna mindem nem ukránt elnyom tudom mert kárpátalján élek
7/8 MDaniel98 válasza:
Szerintem sem sok, a NATO-t azért nem érdekli annyira, hogy saját erőket vessen be, más meg nem érdekelt a konfliktusban.
8/8 anonim válasza:
Orosz-ukrán nyílt fegyveres konfliktusra 60%, világháborúra 0%, a 2. Hidegháborúra 95%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!