Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én vagyok ezzel így ?

Csak én vagyok ezzel így ?

Figyelt kérdés
Ebben az orosz-ukrán konfliktusban szerintem mind két ország egyformán hibás. Vagy ti hogyan látjátok?

2022. febr. 23. 16:01
 1/9 steven95 ***** válasza:
25%
Tippem szerint még a Fidesz gondolhatja így.
2022. febr. 23. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Osztom a véleményed.
2022. febr. 23. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Ukrajna hogy hibás?
2022. febr. 23. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért mert egyik félnek sincs annyi esze, hogy naa jól van üljünk össze és tárgyaljuk meg. Hanem mit csinálnak? A tv-ben verik szét egymást inkább, meg száj karatéznak. Egyik ország se jobb a másiknál. Mindegy, hogy Oroszok vagy Ukránok. Plusz nem azt nézik, hogy mennyi ember halnak bele egy esetleges háborúba, hanem jajj majd én megmutattom az oroszoknak vagy az ukránoknak! Szerintem ezért hibás Ukrajna is!
2022. febr. 23. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajna lassan 10 éve hadban áll önmagával, vagy is keleti tartományokkal.
2022. febr. 23. 17:03
 6/9 Megoldó ember válasza:
0%

Ezzel a céltalan,tartalmatlan kérdéssel mit vársz most komolyan? Egyetértést? Ha azt írom hogy igen,elég benfentesnek érzed magad? Szerintem csak azért foglalkozol ilyen komor témákkal,mert belülről gyengének,és elnyomottnak érzed magad...nincs kontrollod a magad világa felett ezért foglalkozol diktátorokkal hogy képzelegjél.

Képzeld magad olyannak ami nem te vagy!Foglalkozz a háborús helyzetekkel hogy visszanyerd a potenciád!

2022. febr. 23. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Részben igen, de azért 99%-ban én a ruszkik nyakába varnám.
2022. febr. 23. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi 6-os de te nagyon hülye vagy 😅
2022. febr. 23. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os te mit szivtal? Xddd idióta
2022. febr. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!