Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok az antiszemitábbak,...

Az ukránok az antiszemitábbak, vagy az oroszok?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam,hogy az ukránok erősen antiszemiták, de az oroszokról nincs komolyabb ismeretem ilyen téren.

Persze régiónként lehet kissé más a helyzet, de úgy összességében, általánosságban kérdezem, mert ugye bizonyára van mindenféle ember mindenhol, ahogy a náci Németországban is volt.

2022. febr. 25. 01:44
 1/3 Alex Fly ***** válasza:
Az orosz pogromok legendásak voltak... Tőlük mindenki csak tanulhatna (de inkább ne...)
2022. febr. 25. 02:07
 2/3 A kérdező kommentje:

De az régen volt nem? A cári ohrana tényleg csinált ilyeneket, de tudtommal főleg a mai ukrán területeken. Például a kozákok között. Az oroszok elég toleránsak voltak a sok nemzetiséggel.

Azt ugyan hallottam, hogy Putyin is erősítette a pravoszláv Egyház befolyását, de az ukránok voltak talán a vallásosabbak eddig, márpedig az antiszemitizmust az ellentétes vallás erősen táplálja manapság is.

2022. febr. 25. 02:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ukránok nagyrésze kormányban is náci szóval szerintem megkaphattad a kérdésre a választ. Még a "unfiromukon" is náci jelképek vannak.
2022. ápr. 22. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!