Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elméleti kérdés! Ha valahogy...

Elméleti kérdés! Ha valahogy O.ország elvenné Szabolcs megyét azzal az országgal nem jót tennének?

Figyelt kérdés

Bocsi, lehet nagyon buta kérdés, nem értek a politikához, se a háborúhoz. Csak felmerült bennem, hogy ha odáig fajulnának a dolgok akkor az oroszok gondolom területet akarnának tőlünk és hát, senkit sem szeretnék megbántani, az én családom egy része is szabolcsi, de valljuk be Szabolcs megye az ország szégyene. Mivel járna, ha nem lenne Magyarország része? Nem lehet, hogy még jobban is járnánk?

Tudom, hogy erre nincs esély és persze rengeteg embernek rossz lenne, ha megtörténne, de szerintetek ez mekkora kár lenne az országnak?

2022. febr. 25. 00:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#3 Számítottam ilyen válaszra, mert nem túl humánus gondolat, de ha jártál már szabolcs megyében tudhatod, hogy van benne igazság.

#4 Tudom, hogy esélytelen csak egy kósza gondolat volt. Nem azt írtam, hogy én ennek örülnék hanem, hogy az országnak nem keletkezne túl nagy kára belőle, sőt. Persze simán lehet, hogy tévedek és nagyon is megviselné az országot.

2022. febr. 25. 00:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Posztoló: Szabolcs megye csóró szar

Meanwhile falusi szálloda Szabolcs megyében: [link]

2022. febr. 25. 00:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Van egy szép épület meg egy nívósnak számító vadaspark, wáó.

A többi része meg nyomor és mélyszegénység. Lehet, hogy sok adózót elveszítenénk, de velük együtt sok naplopó, munkakerülő kisebbségit is.

2022. febr. 25. 00:49
 14/24 A kérdező kommentje:
Sajnálnám az összes ártatlan, értelmes és dolgozó embert, hisz senki sem tehet arról, hogy hova született, na meg Magyarország többi része se valami szívmelengető, főleg gondolok itt Hajdú-Bihar,Borsod, Békés,Nógrád megyére, de én ezt a kérdést kizárólag gazdasági értelemben tettem fel és nem emberi részről.
2022. febr. 25. 00:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, téged most deportálnálak szépen egy fasza orosz helyre, hogy megtanuld értékelni az életed
2022. febr. 25. 01:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 a tipikus hülye "Pesti" aki azt hiszi vidéken mindenki disznót tart és lóháton jár, Szabolcsban, Borsodban meg mindenki "napbarnított", a Balatonnál meg mindenki zimmerferizik.
2022. febr. 25. 01:48
 17/24 anonim ***** válasza:
#16 ne általánosítsunk, rengeteg normális pesti van (egyébként jó részük pont ezekről a helyekről származik), illetve máshol is van hülye.
2022. febr. 25. 01:50
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez mondjuk nem pesti, hanem pont a falusi, akitől elvették a kajapénzt a suliban minden nap.
2022. febr. 25. 01:53
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Putyin minek venné a nyakába Szabolcs megyét? Nem akarná fizetni nekik a munkanélkülisegélyt.
2022. febr. 25. 02:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ennek mondjuk ellentmond, hogy most veszi a nyakába fél Ukrajnát... (bocs)
2022. febr. 25. 05:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!