Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elméleti kérdés! Ha valahogy...

Elméleti kérdés! Ha valahogy O.ország elvenné Szabolcs megyét azzal az országgal nem jót tennének?

Figyelt kérdés

Bocsi, lehet nagyon buta kérdés, nem értek a politikához, se a háborúhoz. Csak felmerült bennem, hogy ha odáig fajulnának a dolgok akkor az oroszok gondolom területet akarnának tőlünk és hát, senkit sem szeretnék megbántani, az én családom egy része is szabolcsi, de valljuk be Szabolcs megye az ország szégyene. Mivel járna, ha nem lenne Magyarország része? Nem lehet, hogy még jobban is járnánk?

Tudom, hogy erre nincs esély és persze rengeteg embernek rossz lenne, ha megtörténne, de szerintetek ez mekkora kár lenne az országnak?

2022. febr. 25. 00:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Lehet fizethetnénk is, hogy vigyék.
2022. febr. 25. 00:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg erről a szabolcsiakat.
2022. febr. 25. 00:21
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy az ország szégyene
2022. febr. 25. 00:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez trollkodás, ugye?

Nem fognak elfoglalni egy magyar megyét sem, szóval jobb ha megbékélsz Szabolccsal...

2022. febr. 25. 00:37
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

Rendkívül műveletlennek kell lenni ahhoz, hogy az ország szégyenének tarts egy olyan megyét, ahonnan a magyar kultúra egy jelentős része származik. Móricz, Kölcsey, a nyelvújítás, a magyar irodalmi nyelv kialakulása, ezek mondanak valamit? De pl. Krúdy is ebben a megyében nőtt fel. Az ország legszínvonalasabbjának minősülő nyíregyházi állatkert se ismerős? És az megvan, hogy a mostani szegény helyzetét jórészt annak köszönheti, hogy Trianonnál szétszabdalták a hozzád hasonlóan gondolkodók, és a peremvidékre került?

Szerintem ismerd meg jobban, és akkor értékelni fogod, most hirtelen én is kedvet kaptam ellátogatni oda, ahogy így végiggondoltam.

2022. febr. 25. 00:38
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
kb azzal járna hogy nagyon sok pénz menne az oroszokhoz mert a szabolcs megyeik még mindig csak úgy mint a többiek adóznak az országnak... szóval kevesebb adó + kevesebb termő föld! ergo az étel drágulni fog...
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég ilyen agyhalott kérdést.... Lámpaoltás van kisfiú!
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, elég érzéketlen volt pont ma kiírni ezt a kérdést, amikor épp az ő szomszédjukban tört ki háború, és valószínűleg jobban pánikolnak, mint az átlag.
2022. febr. 25. 00:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön eddig Putyin
2022. febr. 25. 00:41
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Az elméleted ott elbukik, hogy Szabolcs megye is a NATO része, amelyben olyan nagyhatalmak katonai elitjei tartoznak bele mint Nagy Britannia, Franciaország vagy az USA. Ha az oroszok megtámadják Szabolcs megyét, akkor a NATO-nak kötelessége közbeavatkozni és Oroszországnak esélye nem volna a NATO ellen és ha valóban kirobban egy ilyen háború akkor azt csak egy módon lehet rendezni, mégpedig atommal ami tulajdonképpen felérne az emberiség számára egy "reset"-tel.

Másrészről én Szabolcsi vagyok és minden családtagom (na jó nem mind, de jelentős része) itt él és a legkedvesebb barátaim is itt vannak szóval ez viccnek is rossz volt.

2022. febr. 25. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!