Putyin vagy Kim Dzsongun az erősebb hatalom?
3-as!
Ez nem igaz. Közelebb kerülne a NATO-hoz, de még így is elmaradnának tőlük. Minden forrás erről árulkodik.
NATO nincs felkészülve haderővel, nagyrészt fegyverkereskedelem folyt de ennyi.
Nincs is nagyon katona, meg tank EU-ban, az oroszok most nagyon előttünk vannak ilyen téren.
Nem értem mit akarsz mondani. Vagy pedig valami teljesen alternatív álomvilágban élsz. Én egy esetleges orosz-kínai szövetségről beszéltem, aminek tetszik vagy sem, olyan emberi és ipari erőforrásai vannak ami a natonak sose lesz. Ez tény. A más kérdés, hogy kínának a legnagyobb felvásárlói piaca az eu és az usa. Ennyi pénztől nem foszthatja meg magát.
Nem létezik olyan, hogy teljes szövetség. Kína sem akar közelebb kerülni Oroszországhoz. Ki is jelentette a kínai elnök, hogy békére inti a feleket, és hogy nem fogja támogatni fegyverekkel Oroszországot (ami persze vagy így lesz, vagy nem egy esetleges háború esetén). Kínának éppen arra a nyersanyagra lenne szüksége, ami Oroszországnak van, így Oroszországnak arra is figyelnie kell, hogy egy háború esetén ne gyengüljön meg, ami kivitelezhetetlen. Az Egyesült Államok és Oroszország is meggyengülne, Kína pedig maradba a nevető harmadik félként megerősödve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!