Megtudná nekem valaki magyarázni, hogy egy nagyhatalom vezetőjének miért kell vigyáznia a DNS-ére, hogy ne lophassák el?
Állítólag Macron azért nem teszteltette magát a moszkvai látogatása előtt, hogy ne szerezhessék meg az oroszok a DNS-ét. Milyen hülye dolog ez? Mit tudnának vele ők kezdeni? Klónozni az inverzét, hogy aztán hatalomra juttassák Franciaországban?
Örülnék, ha valaki egyszerűbb biotechnológiai indoklással elmagyarázná miért annyira lényeges ez egy vezető politikus számára.
Kinyírják és egy klónozott bábot küldenek a helyére, a mi Orbánunk már ilyen
Amúgy meg szerintem hülye az ürge, nem kicsit.
csak rá szabott megszerzett egyedi géntérkép alapján ma már simán lehet likvidálni valakit vírussal.
tehát ha meglenne az oroszoknak a teljes géntérképe mondjuk macronnak.
akkor az oroszok az ő géntérképére simán ki tudnak fejleszteni egy vírust, amit befújnak a helységbe és senkinek semmi baja nem lesz, csak macronnak, vagy ha jelen vannak, akkor a legközelebbi hozzátartozóinak.
Csak azt nem értem, hogy ha Macron annyira félti a dns-ét, az nem jutott eszébe, hogy egy hajszál, egy bőr hám darab, bármilyen testnedv a mellékhelységből, vagy akár egy pohárról is tartalmazza a dns-ét?
Nem láttam a képeken, hogy hajháló, vagy vegyvédelmi ruha lett volna rajta.
Csak az a szomorú, hogy egy ennyire hülye ember egy hatalmas ország vezetője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!