Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megtudná nekem valaki magyaráz...

Megtudná nekem valaki magyarázni, hogy egy nagyhatalom vezetőjének miért kell vigyáznia a DNS-ére, hogy ne lophassák el?

Figyelt kérdés

[link]

Állítólag Macron azért nem teszteltette magát a moszkvai látogatása előtt, hogy ne szerezhessék meg az oroszok a DNS-ét. Milyen hülye dolog ez? Mit tudnának vele ők kezdeni? Klónozni az inverzét, hogy aztán hatalomra juttassák Franciaországban?

Örülnék, ha valaki egyszerűbb biotechnológiai indoklással elmagyarázná miért annyira lényeges ez egy vezető politikus számára.

2022. febr. 11. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Orbán Viktor DNSe már Putyin kezébe került, hamarosan milliónyi Orbán klón fog megjelenni Magyarországon.
2022. febr. 11. 22:21
 2/12 Énnnnn ***** válasza:
85%

Kinyírják és egy klónozott bábot küldenek a helyére, a mi Orbánunk már ilyen

Amúgy meg szerintem hülye az ürge, nem kicsit.

2022. febr. 11. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Klorbán Ón

Klutyin

2022. febr. 11. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Pl. hogy ne deríthessék ki, van-e valami genetikai vagy egyéb betegsége, stb. mert az stratégiai információ.
2022. febr. 11. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
A genetika fejlődésével egyre több dolgot tudnak kimutatni a DNS-ből, ezért ez is személyes adat, mert sok mindent meg lehet tudni róla az ember egészségéről, stb. ami egy nagyhatalom vezetőjénél fontos információ.
2022. febr. 11. 23:06
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem neki jutott eszébe, hanem a stábja figyelmeztette, hogy ezzel akaratlanul is sok információt adna ki magáról.
2022. febr. 11. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

csak rá szabott megszerzett egyedi géntérkép alapján ma már simán lehet likvidálni valakit vírussal.

tehát ha meglenne az oroszoknak a teljes géntérképe mondjuk macronnak.

akkor az oroszok az ő géntérképére simán ki tudnak fejleszteni egy vírust, amit befújnak a helységbe és senkinek semmi baja nem lesz, csak macronnak, vagy ha jelen vannak, akkor a legközelebbi hozzátartozóinak.

2022. febr. 11. 23:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Hullámgenetikában pont az oroszok a jók, és ezt nyilván M. is tudja….
2022. febr. 12. 07:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy ha Macron annyira félti a dns-ét, az nem jutott eszébe, hogy egy hajszál, egy bőr hám darab, bármilyen testnedv a mellékhelységből, vagy akár egy pohárról is tartalmazza a dns-ét?

Nem láttam a képeken, hogy hajháló, vagy vegyvédelmi ruha lett volna rajta.

Csak az a szomorú, hogy egy ennyire hülye ember egy hatalmas ország vezetője.

2022. febr. 12. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
9: nem hülye, nem ő találja ki magától, a tanácsadói mondják neki
2022. febr. 12. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!