Megtudná nekem valaki magyarázni, hogy egy nagyhatalom vezetőjének miért kell vigyáznia a DNS-ére, hogy ne lophassák el?
Figyelt kérdés
Állítólag Macron azért nem teszteltette magát a moszkvai látogatása előtt, hogy ne szerezhessék meg az oroszok a DNS-ét. Milyen hülye dolog ez? Mit tudnának vele ők kezdeni? Klónozni az inverzét, hogy aztán hatalomra juttassák Franciaországban?
Örülnék, ha valaki egyszerűbb biotechnológiai indoklással elmagyarázná miért annyira lényeges ez egy vezető politikus számára.
2022. febr. 11. 22:19
11/12 MDaniel98 válasza:
Értem én az eddig elhangzottakat, de azért ez nekem is inkább paranoiának tűnik.
12/12 anonim válasza:
Nyilván nem azért nem engedte. Ott volt oroszországban, az oroszok ezer más módon is megszerezhetik a dns-t tőle. Sem beoltva, sem tesztelve nincsenek a magasrangú politikusok, vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!