Kit támogatsz? Az oroszokat vagy az ukránokat?
A lepontozóknak, normális ember a sajátjait félti leginkább, az ő érdekeit nézi, az hogy Magyarország ha!
lenne egy normális hadserege, ha! lenne egy oroszokkal való megállapodása és a Nato úgy ahogy elnézné, bevonulna Kárpátaljára, ha ezzel bajotok van, nettó hazaárulók vagytok.
Nem csak magyar érdek lenne, az ott élő ruszinok évszázadokig éltek mellettünk és mai napig jobban szeretnének egy gazdagabb, stabilabb országhoz cssatlakozni.
Ukranokat.
Ez az egész történet ami ide jutott több sebből vérzik, de nem értem miért nem elég nekik az a rohadt nagy Oroszország.
De szerintem figyelembe vehető hogy mennyien támogatják az oroszoszokat meg mennyien az ukranokst, de a minőség mindig fentebb van mint a mennyiség, egy világ nagyhatalom támogatja Ukrajnát.
En többet vártam volna az országok vezetőitol, nem tanulnak ok se semmiből, francnak kell még háború 21.szazadban.
Anno a hidegháború azért nem tört ki és azért nem pusztítottak el az egész világot mert a vezetokon múlott az egesz, nem értem most miert ilyen idiotak egy egész ország vezetői mint Putyin és társai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!