Sokan miért élnek abban a hitben hogy az USA a sátánm ellenben az oroszok a mi jótevőink ?
Figyelt kérdés
Például abba nem gondolnak bele hogy 48-49-es szabadságharcot is ők verték le ? Azért ha belegondolunk sok minden nagyon másképp alakult volna ha ők nem jönnek be akkor. Nyílván az USA is sok dologban bűnös, de azért érdekes megnézni hogy melyik országok élnek jobban, akiket a 2. VH-ban ők vagy a Szovjetek szálltak meg ?2022. febr. 22. 10:47
11/12 MDaniel98 válasza:
Mert ezek az emberek szerintem titkon visszakívánják a Szovjetuniót, hogy miért, azt mondjuk én sem értem.
12/12 anonim válasza:
az oroszok az eddigi történelmünk során csak jót tettek nekünk
nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!