Csak szerintem aberált az az ember aki kitalálta ha férfiak is szulhetnek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 12:36
1/8 A kérdező kommentje:
'hogy
2022. febr. 21. 12:37
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem aberrált, de értelmetlen irányban mozog a fantáziája.
3/8 anonim válasza:
Ezt a problémát már több mint 40 évvel ezelőtt megénekelte a Monty Python társulat
4/8 anonim válasza:
Kérdező, hülyék régen is voltak - csak most csapatosan járnak és meg tudnak hülyíteni másokat is.
Igazából nem azokkal van baj akik ezt kitalálták, mert ők kevesen vannak, elég lenne pár orvos és ápoló hozzájuk.
A baj azzal a rengeteg emberrel van akikkel el tudták hitetni, hogy nem ők a hülyék, hanem azok akik kimondják, hogy ez baromság. Vagyis azokkal akik megszavazták hogy az ápoltak döntsenek a szabályokról és ne az orvosok.
5/8 anonim válasza:
Szerintem azok nem férfiak.
Szerinted ez hogy lenne lehetséges? Ennyire ne legyél hülye.
6/8 MDaniel98 válasza:
Nem feltétlenül aberrált, de az biztos, hogy túl sok szabadideje van.
7/8 anonim válasza:
Ez egy joghézag. Nyugaton papíron válthatsz nemet, de ha nő voltál és nem történt semmi visszafordíthatatlan beavatkozás, akkor mégiscsak tudsz szülni. Ezek az emberek kaptak azonos jogokat juttatásban, mintha egy olyan nő szül, aki papíron is nő.
8/8 anonim válasza:
Már legalább egy éve ezen hisztikézel. Mi a baj, Bubu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!