Megoldás lenne-e jelen Orosz-Ukrán helyzetben Putyin elnők elrablása, esetleges végleges likvidálása ? (Sok kis ember szerint ez még pozitv hatású is lehetne) ??
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 09:40
1/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam ilyen provokatív módon ki, hátha észreveszik az érintettek, illetve az alattvalók/tanácsadóik, hogy senki nem akar az elnőkük hülyesége miatt idő előtt meghalni...
2022. febr. 5. 09:42
2/15 anonim válasza:
Aztán ki vitelezné azt ki? A világ legjobban védett vezetője, aki ráadásul maga is KGB ügynök volt. Ezt leírni könnyű, de megvalósítani szinte leheteten.
3/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy okos dolog lenne. Lehet meglehetne csinálni egy mesterlövésszel feltéve ha résztvesz nyílvános rendezvényen, az utcákon. De úgy gondolom beláthatatlan következményei lennének mindenkire nézve és egyenesen hadüzenet lenne.
4/15 A kérdező kommentje:
Ha egy BinLaden-t is meg lehetett célozni, nehogy már pont egy ilyen embert ne lehetne.. Nem rapper Ő az USA-ban, azok valahogy jobban fogytak eddig ..
2022. febr. 5. 09:54
5/15 anonim válasza:
Oroszország nagyhatalom. Bin laden egy terror szervezet feje volt. Oroszország hadüzenetnek venné a merényletet és nem pár öngyilkos merénylőt küldene..
6/15 A kérdező kommentje:
Törvények kívüli gyilkos kommandójuk nekik is van, mint ahogy az USA-nak is gondolom, viszont ha azokat küldik sz.rt keverni ukrainába, ne csodálkozzanak, hogy nem várt vége lehet annak..
2022. febr. 5. 10:02
7/15 anonim válasza:
Kérdező, ha oroszország elnőkével szemben merényletet követnének el az hadüzenet, érted? Nem törvényen kívüli gyilkosokat küldenéneK. HADÜZENET
8/15 A kérdező kommentje:
Hadüzenet volt 100 éve.. De azóta nem csak a fegyverek szava döntő, gondolnám én így és sokan mások is. Inkább akkor a főnök repüljön, és a béke maradjon nem. Miért aki elkövetne egy ilyen likvidálást az bemutatkozna, jé, ide löjjetek ??? Ha pedig világháború lesz az megint a hülyeség diadala lesz !
2022. febr. 5. 10:08
9/15 anonim válasza:
Kérdező, én még azt is el tudom képzelni hogy az orosz titkosszolgálat olvas minden kérdést ezen az oldalon ahol Putyin van beleírva.
Szerintem előbb történne meg hogy téged jönnek likvidálni az oroszok.
10/15 A kérdező kommentje:
9-es személyeskedés helyett inkább foglalkoznál a saját dolgaiddal, gyáva qkacc..
2022. febr. 5. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!