Az orosz támadás után az EU is lefogja rohanni Ukrajnát még nagyobb haderővel?
Amikor átkerültem másik iskolába, lett egy jó barátom, aki mindig jött utánam, állandóan vett nekem valamit a boltból. Melegnek csúfolták a srácot, szinte csak lány haverjai voltak, és ő is lányosan viselkedett. Én mindenben támogattam, sok időt töltöttünk együtt, én voltam az egyetlen fiú barátja.
Egy alkalommal tanítás után mentünk a tök üres folyosón, és futva jöttek felénk a 8-adikosok. Én megijedtem, azt hittem, hogy én is kapni fogok. Erre rámentek haveromra, és elkezdték ütni. Erre én is odamentem, és elkezdtem úgy ütni, ahogyan csak tudtam! Tőlem kapott a legtöbbet. Ezek után be lettem tisztelve, menő lettem a nagyok szemében, a haver pedig nem szólt semmit sem!
Ha az EU-nak van egy kis esze, akkor fog támadni, amikor a leggyengébbek az ukránok, és felosztják Ukrajnát az oroszokkal. Lehetne szerezni egy gyarmatot, mindenki jól járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!