Lesz holnap Orosz-Ukrán háború? Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy így a NATO bejelentés után mit gondoltok?2022. febr. 15. 20:49
11/21 anonim válasza:
Minek? Ha 70 szavazat lesz arra, hogy igen, akkor lesz háború? Ha 80 arra, hogy nem, akkor nem lesz? Vagy ki fogod csapni rá, vagy mi? Eskü nem értem.
12/21 anonim válasza:
Ezeknek komolyan magömlésük lesz, ha kitör a háború... Annyi ilyen orosz-ukrán kérdés van.
13/21 anonim válasza:
#11 & #12 Szerintem ugyanaz a csávó teszi fel egyik h*lye kérdést a másik után. Nem tudom miért van így rákattanva, de tuti, hogy nem teljesen beszámítható.
14/21 anonim válasza:
Vagy egyszerűen dögunalmasok a hétköznapjai és hátha egy kis durrantgatás a szomszédban majd visz némi izgalmat az életébe.
15/21 anonim válasza:
"Ezeknek komolyan magömlésük lesz, ha kitör a háború... Annyi ilyen orosz-ukrán kérdés van"
Jövőhéten már azt is elfelejtik hogy volt ilyen téma is. Minden csoda három napig tart, a magömlésük meg három másodpercig
16/21 anonim válasza:
Háború biztos hogy nem lesz. Ha ruszkik valamit tényleg akarnának, akkor nem nagyon volna nehézség számukra a dolog, azért ukrajna nem épp egy kategória velük katonai szmepontból.
17/21 MDaniel98 válasza:
Nem lesz itt semmi, legalábbis 16.-án biztos nem.
18/21 Xxxxxxxl válasza:
Igen, ma volt, sajnos az oroszok nyertek 3-1-re, annak ellenére, hogy három orosz katonát is kiállítottak szabálytalankodásért.
Jövőhét kedden lesz a visszavágó, M1-en közvetítik majd.
19/21 anonim válasza:
Lesz, egész pontosan 13:45 perc 30 másodperckor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!