Csak én gondolom azt, hogy már nemcsakhogy írtó nevetséges, de egyenesen fárasztó az orosz-ukrán hisztériakeltés?
Annyira erőltetett az egész.
Elmondjam mi lesz ezután:
* Oroszország kivonja csapatait a határról és soha többet nem támadja meg Ukrajnát
* Holnap qrvára nem lesz semmi csak egy ujabb f*s hétköznap
* Az oroszok ezután is csórók lesznek
* A gáz ezután is mindig jönni fog
* Az USA továbbra is szuperhatalom lesz
* Ukrajna NATO tag lesz és a kutyát nem fogja érdekelni a csóró, gyáva orosz nemzet
Pedig már komolyan kezdtem kicsit felüdülni, hogy végre nem az az unalmas időszak jön mint eddig 30 éve az volt hanem valami igazi kis csihi-puhi. Az iraki háború is uncsi volt, mert csak turbánosokat vadászgattak levegőből, az izraeli-arab konfliktus már totál lejárt lemez, a covid szintén nem volt extra sztori (azt hittem legalább egy spanyolnátha kaliberű káosz lesz). Most ez a kelet-európai buli lett volna érdekes, végre látni élőben orosz technikát, de ez is elmarad. Annyira unalmas a világpolitika komolyan mondom, sehol egy igazi Battlefield háború.
Kína is örökké gyáva lesz Tajvan megszállásához már most mondom. Ezeknek az új diktátoroknak a pucájában már nincs olyan vér, mint anno Hitlernek vagy Sztálinnak.
Ez az egész nevetséges manapság.
USA - Oroszok még mindig hidegháborút folytatnak.
Most ez az egész csapat mozgósítás azért volt, hogy az Ukránok vissza lépjenek a NATO tagságtól, ami tárgyalás alatt volt.
De NATO még mai is csapatokat mozgósít Ukrajna irányába.
(egy csomó katonai teherszállító repült át déli határ mentén ma az ország felett Románia - Ukrajana irányába.)
Holnapra még nem várható semmi, ha lépni is fognak az oroszok, az napok múlva lesz.
Jelenleg csak pénisz méregetés van USA (NATO) és Oroszok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!