Mennyire értetek egyet azzal, hogy mindennek a politikáról kell szólnia ?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék nem vagyok se melegellenes se fekete ellenes de én azt vettem észre, hogy durván tolják ezt minden hol. Főleg a filmek területén. Kötelezően kell minden filmbe egy fekete karakter vagy egy meleg. Nekem ezek annyira táj idegenek egy egy alkotásnál. Ott a Wicher a néger elf vagy akár az új gyűrűk ura sorozat a néger törpökel meg ilyenek ezek eléggé gázak , hogy a művészeteket ennyire lenullázuk2022. febr. 15. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek vele
Nem értek vele egyet
19 szavazat
2/2 MDaniel98 válasza:
Vannak olyan területek (sport, kultúra) ahol semmilyen formában nem kellene jelen lennie semmilyen nyílt politikai meggyőződésnek, vagy ha van kizárólag a művész egyéni meggyőződését kellene kifejezni, és igyekeznie kellene arra, hogy ez ne kioktatásként és fölényeskedésként csapódjon le. Na ez ritkán szokott sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!