Mi a véleményetek az orosz bevándorlás politikáról?
Hát mit mondjak, akkor ezt nem egy vaszizdasz megszerezni, 80 millió muszlimnak nem jelent akadályt anyanyelvi szinten oroszul beszéli, és amelyik még nem töltött el 5 évet az orosz egyetemeken, különféle fehér és fekete munkákon, annak is maholnap össze fog ez jönni... Konkrétan fél Tádzsikisztán Moszkvában dolgozik. Gondolom, annak nincs orosz állampolgársága, aki direkt nem akar. Bár a Volgától keletre meg se kérdezték az embereket, hogy akarnak-e orosz állampolgárságot, kötelező jelleggel kiosztották nekik.
FÁK-on kívül meg úgyse sokan akarnak oda menni.
Ez a legtöbb országban hasonlóan van,ha jól tudom a UK-ban is.
Nincs vele semmi gond.Ha valaki megtanul egy idegen nyelvet,és az adott országot gyarapítja nem látok benne problémát.
Bár én nem Oroszországot választanám,már csak a nyelv miatt sem,mert nem egyszerű.
Ez azokra az emberekre vonatkozik, akik nem a volt Szovjetunio egyik tagkoztarsasagabol jottek.
Akik viszont onnan jottek, azoknak ugy tudom joval egyszerubb az allampolgarsagot megszerezni, gyakorlatilag sokaknak 1-2 ev munka utan mar meg is van plusz ugye a hivatalokban a lefizetes, korrupcio sem elhanyagolhato.
Az orosz nyelvtudas meg alapbol kipipalva, mert a kozep-azsiaiak (kazahok, tadzsikok, kirgizek, stb.) sokszor folyekonyan beszelnek oroszul, az uzleti elet nyelve is ott az orosz es nem az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!