Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha valóban lesz orosz támadás...

Ha valóban lesz orosz támadás Ukrajna ellen.mi lesz Ukrajna jövője? Maga az ország fenmarad?

Figyelt kérdés

Ha valóban háború lesz teljesen beolvasztjak magukba az oroszok Ukrajnát? vagy babkormanyt állítanak a híveikből akik az ő érdekeiket szolgálják ki .

Vagy a dnyeper vonalaig elorenyomulnak és csak azt a területet csatolták el?

Vagy csak szimplán a határ mellet megsemisitik az ukrán csapatokat és a kormány ettől osszeomlik?

Ezt a 4 felét olvastam

Igazából minden irányból körbe vannak véve meg a fekete tenger felül is tudnak támadni az oroszok.

Szerintetek háború esetén mi lesz az orosz terv?

2022. febr. 12. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Reméljük nem.
2022. febr. 12. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármi lehet...
2022. febr. 12. 16:07
 3/4 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem Oroszország csak egy részét, és nem az egészet foglalná vissza.
2022. febr. 13. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt halottam hétfőn tárgyalja az orosz parlament hogy elismerjrk e függetlennek donyecket és luhanszkot

USA szerint szerdán lesz a támadás.

Gondolom ha elismerik függetlenek őket első dolguk lesz csatlakozási kérelmet küldeni az orosz federacionak és katonai segítséget kérni.

Mondjuk Kijev nembiztos hogy ezt bevarja ha elkerülhetetlen egy háború jobb elsőnek odavagni

2022. febr. 13. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!