Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az unióban már tücsköt esznek,olyan drága a normális élelmiszer?

Figyelt kérdés

Az ellenzék a hatósági áras farhátot kritizálja,közben meg a fejlett nyugat bogarat eszik mert nincs más.

[link]

Mi a véleményetek,tücsök vagy farhát legyen a vacsora?

2022. febr. 11. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Együnk farhátat🧡🇭🇺🍗🍽️
Együnk tücskött💙🇪🇺🦗🍽️
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez a hét kérdése :D
2022. febr. 11. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Őőő nem akarlak elkeseriteni, de jelentem, itt Aarhusban, Dánia második legnagyobb városában, a Føtexben jelenleg olcsóbb a karaj kilója, mint otthon. A farhát árát nem tudom, itt azt nem is nagyon lehet kapni, mert egyszerűen nincs rá igény...
2022. febr. 11. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Jön nyugaton a hatósági áras tücsök!
2022. febr. 11. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
A fejlett és élhető, csodás nyugati lét.
2022. febr. 11. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tücsök és bogár Peterdi Pál műsora. Nézte valaki? Én imádtam!

De maradok kaja ügyben a husinál.

2022. febr. 11. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig finom a tücsök. Sok hússsal!
2022. febr. 11. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Őőő nem, nem azért engedélyezték a tücsköt.
2022. febr. 11. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

A vicc az egészben, hogy bár tudom jajj de humoros kérdés akart lenni, csak épp az alapfeltevés nem áll meg, hogy azért engedélyezték, mert minden más olyan drága. :)

Amúgy meg aki akar egyen, most az egy dolog, hogy nálunk eu-ban furcsaság, a világ más részein meg van ahol totál átlag dolog hogy különféle bogarakat is emgesznek.

2022. febr. 12. 00:12
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ott sem esznek tücsköt.

Viszont ott nekem árstoppot bevezetni semmire sem mert ha megemelkedik pár ezerrel egy bevásárlás összege vagy éppen a rezsiköltségek akkor attól még ugyanolyan jó színvonalon élnek mint azelőtt. Ott ezek szerintem annyira nem életbevágó kérdések hogy egy országos kampányt arra építsenek fel hogy éppen mennyi a farhát vagy a csirkemell.

Farhát meg néhány élelmiszer árának a befagyasztása nem hiszem hogy valami pozitivum kéne hogy legyen a fidesz számára tekintve hogy ők az elmult évtizedet tartják a legsikeresebbnek amikor végig ők kormányoztak. Teszem hozzá hogy sikeres is volt mert volt egy világgazdasági fellendülés, a német iparban amire ráépül a magyar (merthogy önállót nem sikerült létrehozni) meg különösképpen. Aztán jött évente 2-3000 mrd ft unios támogatás.

Na és mindebből a hihetetlenül sikeres fidesz kormányzásból az lett hogy be kell fagyasztani a farhát árát. Tehát látjuk hogy milyen vagyonosak lettek a magyat háztartások ha már a farhát ára is számít.

De azért a fideszeseknek jó ha ilyeneket terjesztesz hogy az euban tücsköt kell már enniük. Maradjatok csak az alternativ világban, ha jövőre visszaszedik a most kiosztott pénzt majd akkor is be lesztek etetve valami alternativ sztorival ugyis.

2022. febr. 13. 11:42
 10/12 MDaniel98 ***** válasza:
91%
Jó mondjuk a vadhajtások...
2022. febr. 13. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!