Mi a véleményetek arról hogy az unióban már tücsköt esznek,olyan drága a normális élelmiszer?
Az ellenzék a hatósági áras farhátot kritizálja,közben meg a fejlett nyugat bogarat eszik mert nincs más.
Mi a véleményetek,tücsök vagy farhát legyen a vacsora?
Tücsök és bogár Peterdi Pál műsora. Nézte valaki? Én imádtam!
De maradok kaja ügyben a husinál.
A vicc az egészben, hogy bár tudom jajj de humoros kérdés akart lenni, csak épp az alapfeltevés nem áll meg, hogy azért engedélyezték, mert minden más olyan drága. :)
Amúgy meg aki akar egyen, most az egy dolog, hogy nálunk eu-ban furcsaság, a világ más részein meg van ahol totál átlag dolog hogy különféle bogarakat is emgesznek.
Szerintem ott sem esznek tücsköt.
Viszont ott nekem árstoppot bevezetni semmire sem mert ha megemelkedik pár ezerrel egy bevásárlás összege vagy éppen a rezsiköltségek akkor attól még ugyanolyan jó színvonalon élnek mint azelőtt. Ott ezek szerintem annyira nem életbevágó kérdések hogy egy országos kampányt arra építsenek fel hogy éppen mennyi a farhát vagy a csirkemell.
Farhát meg néhány élelmiszer árának a befagyasztása nem hiszem hogy valami pozitivum kéne hogy legyen a fidesz számára tekintve hogy ők az elmult évtizedet tartják a legsikeresebbnek amikor végig ők kormányoztak. Teszem hozzá hogy sikeres is volt mert volt egy világgazdasági fellendülés, a német iparban amire ráépül a magyar (merthogy önállót nem sikerült létrehozni) meg különösképpen. Aztán jött évente 2-3000 mrd ft unios támogatás.
Na és mindebből a hihetetlenül sikeres fidesz kormányzásból az lett hogy be kell fagyasztani a farhát árát. Tehát látjuk hogy milyen vagyonosak lettek a magyat háztartások ha már a farhát ára is számít.
De azért a fideszeseknek jó ha ilyeneket terjesztesz hogy az euban tücsköt kell már enniük. Maradjatok csak az alternativ világban, ha jövőre visszaszedik a most kiosztott pénzt majd akkor is be lesztek etetve valami alternativ sztorival ugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!