Mi a véleményed az "élelmiszercsomagban" található termékekről? Légy szíves, csak akkor írj, ha kaptál valaha EU Élelmiszersegély program keretén belül "élelmiszercsomagot"!
Egyszer kaptam pedig nem kértem,mert nem gondoltam úgy ,hogy rászoruló lennék,de erővel ideadták,mert azt mondták hogy megmaradt és a faluban adtak mindenkinek.
Őszintén megmondva énszerintem nem ér semmit,silány minőségű termékek,a nagy részét a kutyusom és a disznók ették meg,a liszt kivételével.Azt meg szerintem mindenki tud venni magának,nem drága.
> A tészta és az édesség finom volt, az italpor (capuccino-szerű "valami" volt) viszont ihatatlan. Liszt szokott még lenni a csomagban, de az nem EU-s, hanem valamelyik gyártóé.
Nem értem. Az EU nem gyárt lisztet, hanem megveszi valamilyen gyártótól...
... a silány minőségű terméket teljes áron. A gyártó meg féltéglával veri a mellét, hogy jótékonykodott. Közben zsebreteszi az extraprofitot, amiből százalékot ad az EU-s hivatalnokoknak.
A disznó életben maradt az EU-s terméktől?
A tészta általában gyermelyi, a keksz győri, ami talán a legjobb minőség. A liszt is jó.
Viszont volt olyan, hogy volt benne kb 8 liter tartós kakaó, meg egy csomó keksz, plusz egy-két liszt vagy tészta. Nekünk végülis jól jött, plusz volt, de van olyan család, akinek nincs mit enné és nem plusznak számít neki ez a csomag, hanem életmentő, akkor viszont nem hiszem, hogy sokra megy egy csomó keksszel, hanem inkább több tésztával, liszttel többre megy.
Az az idióta aki itt hangoztatja, hogy a disznójának adta, az meg szégyellje magát és kapartassa el magát a disznóival, én amondó vagyok.
20/L
Azért álljunk már meg egy pillanatra!Nem nézem les a rászorulókat.Sőt!Én csak a véleményemet írtam le a termékekről,amit kérdeztek,szerintem silány minőségűek.
Mindenhol arról papolnak,hogy egészséges étkezés,meg chips adó...na a csomag nagy részére ki lehetne vetni a termékadót mert egészségtelen.Az előző úr jól írta ,hogy valakik leszedik a nagy haszont ,mert csak a pénz érkezik az EU-ból a csomagot itthon állítják elő.A nullára lepontozott vagyok,pedig csak az igazt írtam le.
Kedves Hozzászólók!
Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat, válaszokat, véleményeket!
A véleményekre vagyok kíváncsi a termékekkel kapcsolatban, így akár negatív, akár pozitív a véleményetek azokról, zöld kezet adok és ha még ír valaki a témában, akkor neki is.
Nagyon örülök, hogy a különböző termékekről is részletesen megírtátok, hogy melyikkel voltatok elégedettek és mi nem nyerte el a tetszéseteket.
Írjatok még nyugodtan!!!
Melyik hasznos/haszontalan? Miért?
(Például, ha valaki lisztérzékeny, akkor neki lehet, hogy nem volt hasznos a liszt, tészta, keksz - gondolom.)
Egészséges táplálkozás szempontjából is alkothattok véleményt.
Olyan termékeket kaptatok, amelyeket rendszeresen használtok a hétköznapjaitokban amúgy is?
Laktózérzékenyeknek kakaó?
Esetleg azt is írjátok meg, hogy számotokra mi lett volna hasznos élelmiszer, illetve azt, ha valamilyen speciális étrendet kell folytatnotok! (Betegség, allergia, szokás - egyebek miatt.)
Például vitamin-, ásványi anyag tartalom, egészségmegőrzés szempontjából mi a véleményetek a termékekről?
Alkalmazhattok 10-es skálát is, 1 pont lenne a legrosszabb, 10 pontos a kiváló minőség.
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!