A coviddal és az oltásokkal valóban az új világrendet alakítják ki vagy ez csak az oltásellenesek összeesküvés téves elmélete?
Már pedig ez az új világrend kialakúlás.
Pusztán üzleti érdekek ami miatt van a kovid.
HA az emberiséget ilyen baromsággal meglehet etetni akkor mindent letudnak a torkán ezután dugni.
Jól mondják azt hogy az 50 leggazdagabb embert elkell takaritani és megszűnik minden baja az emberiségnek.
Azért mekérném a kedves konteós tardokat, hogy magyarázzák már el a lényeget:
Itt van ez a COVid. Eddig oké. Aztán kifejlesztettek ellene jó pár védőoltást. Ez is egyértelmű. Aztám még az is lehet, hogy kötelezővé teszik.
Eddig minden érthető.
Ami nem, az az, hogy annak a bizonyos nwo-nak a szempontjából mi olyan fontos és elengedhetetlen abban, hogy eggyel több vagy kevesebb védőoltást kap az ember? Teljesen feleslegesen dobtak ki milliárdokat...
12-es, nem dobtak ki milliárdokat, az országok megfizetik busásan. Nem az oltás a lényeg, hanem a green pass, ami az oltásokhoz lesz/van kötve. Majd figyelgessél európára.
A green pass nélkül sehová sem mehetsz majd, sok helyen már most sem. Nem vállalhatsz munkát sem. Ehhez kellet valamilyen indok, ha nincs kovid, nincs rá oltás, mit mondtak volna, mire kell a green pass? A great resetet 2030-ra végrehajtják, megvalósul a tökéletes civil kontroll. Klaus Schwab könyvét olvasd el.
#9, #10-nek:
Igen. A sok helyen kötelező oltást, és oltási igazolvány bevezetését eredményező világjárványok csak úgy követték egymást az elmúlt évszázadban, tehát volt miből sejteni, igaz?
Akár tetszik akár nem, olyasmiket mondtak meg előre, amire még nem volt példa.
Én is veletek röhögtem hogy konteo.
Már nem röhögök!
Ismét #9, #10-nek:
Én emlékszem arra a sok b'romságra amiket pár évvel ezelőtt összehordtak.
Hogy valszeg Kínából el fog szabadulni egy génmanipulált vírus ami letarolhatja a világot, meg hogy erre hivatkozva oltást fognak kötelezővé tenni, meg kijárási tilalmak lesznek, és egyéb marhaságok. Meg hogy valójában nem is lesz ez igazi járvány és csak az oltás lesz a cél (különböző konteós okokkal).
Te emlékszel még ezekre a "konteós baromságokra"?
Én tisztán.
Én amúgy 2020 előtt nem hallottam semmi ilyesmiről.
De gondolom ezek "elhangzottak" az interneten is. Ki tudnál keresni egy ilyen megszólalást? Ahol látszik a dátum (youtube videó, de akár még GYK komment is megteszi ebben az esetben). A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen, hogy bő évekkel korábban került fel.
A fake fact van facebookról, nem az oldal… 🤦🏻♀️
„This false claim originated from: Facebook“
Gondolom ez zavart be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!