USA gyarmat legyünk vagy Kína-Orosz?
Figyelt kérdés
ki mit választ?
az "egyik sem" sajnos nem opció ahogy látom
2022. febr. 9. 23:22
A kérdező szavazást indított:
USA
Kína-Orosz
26 szavazat
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem tudtam hogy már volt
2022. febr. 9. 23:36
3/14 A kérdező kommentje:
és nem én voltam becs szó
2022. febr. 9. 23:37
4/14 anonim válasza:
Legyünk svéd, finn vagy norvég gyarmat. Küldjünk nekik hadüzenetet és hagyjuk hogy elfoglalják az országot és átvegyék az irányítást.
Esetleg még Jamaica jöhetne szóba ha küldenek ingyen füvet. Az életszínvonal nem lenne jobb de sokkal vidámabban élnénk meg.
5/14 anonim válasza:
3, nojó, akkor szavazok én is, így megbocsájtom a reposztot:D
4es, akkor már lehetnénk holland gyarmat is. Ott is van fű, és az életszínvonal is jobb lenne:D Meg egy csöppett közelebb is van., bár ez nemtom mennyire számít.
De asszam a Kétfarkúak feldobták a norvég gyarmat opciót...:D
6/14 anonim válasza:
Igen Jamaicával probléma lenne. Egyszer elfogyott a fű és mindenki azt kérdezte, hogy mi ez a szar zene.
7/14 anonim válasza:
Észak Koreai-magyar birodalmat a népnek.
8/14 anonim válasza:
Mi még azt a rezsimet is képesek lennénk tönkre tenni.
10/14 anonim válasza:
Elnézve az Orosz-Kína gyarmat országokat (pl Tádzsikisztán, Myanmar, Belarusz) egyértelműen USA gyarmat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!