Mit szóltok ahhoz, hogy az orosz hadsereg 70%-a már az ukrán határnál van? Ha Putyin tényleg nem készül semmire miért emeli folyamatosan a katonák számát?
10:
Az ellenzéki összefogás nagyon nagy politikai skálát fed le, éa a hatalmon lévő neobolsevik Fideszt csak együtt lehet leváltani. Ha szerinted én ballib vagyok, akkor erre én azt mondom, hogy te meg bolsevik, mert a Fidesz rohadtul nem jobboldali, siman államosítottak a magannyugdíjpénztárakat, állmai vagy haveri kézbe vettek egy csomó szektort, hatósági árakat vezettek be, és a hatalomgyakorlási módszereik is a diktatórikus rendszerelet idézik. Aki még most is ballibezik, az a szememben nyíltan hazaáruló, aki szándékosan akar ártani hazánknak.
#11 " Ha szerinted én ballib vagyok"
Én megadtam a balliberális meghatározását, te tudod, hoyg beletartozol-e vagy sem.
"Az ellenzéki összefogás nagyon nagy politikai skálát fed le, éa a hatalmon lévő neobolsevik Fideszt csak együtt lehet leváltani. "
A szóhasználatod viszont egyből le is buktat. A fidesz nem neobolsevik és az ellenzéki összefogás nem csak nagy politikai skálát fed le, hanem olyanok álltak össze akik korábban hirdetett elvei, céljai teljességgel lehetetlenné kellene tegye az összefogásukat, hiszen egymással szemben határozták meg magukat.
"akkor erre én azt mondom, hogy te meg bolsevik, mert a Fidesz rohadtul nem jobboldali, siman államosítottak a magannyugdíjpénztárakat, állmai vagy haveri kézbe vettek egy csomó szektort, hatósági árakat vezettek be, és a hatalomgyakorlási módszereik is a diktatórikus rendszerelet idézik."
Mondhatsz bármit, de ezzel be is mutatod, hogy megcáfolni nem tudsz, mert elkezdtél személyeskedni.
Én nem hazudom magamat másnak, mint te, én fideszesnek mondom magam. te miért nem vallod be, hogy valójában mi vagy? Szégyenled?
Az, hogy bolseviknek nevezed a fideszt az két dolgot is mutat ezen felül. Egy: fogalmad sincsen arról mi az, hogy bolsevik, kettő: annyira felhúztad magad, hogy már csak csapkodni tudsz.
A magánnyugdíj pénztárakat NEM államosították. Ott vannak a helyükön a saját tulajdonosaik birtokában, a tagok befizetéseit kezelve ahogy évtizedek óta tehetik. Itt szépen meg is nézheted, össze is hasonlíthatod őket:
Kitaláltátok azt a baromságot, hogy bizonyos intézkedések csak baloldaliak lehetnek és közben minimálisan nem néztek körbe a valóságban. Ugyanis hatósági árak, állami tulajdon, ingyenes állami ellátás stb. stb, mind megjelennek a nektek olyan szuper bezzegországok nyugati demokráciáiban is. Ott ahol egyáltalán nem baloldaliak a kormányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!