Orbán-Putyin találkozóról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem a tartalmára vagyok kíváncsi, inkább az apró jelek, amiket Putyinék adtak.. Szerintetek véletlen, hogy egy tíz méteres asztal két végén ültek? A sajtótájékoztatón a szónoki emelvényeket figyeltétek? Putyin emelvényén ott virított az orosz címer. Orbán emelvényén semmi sem volt. Nem burkolt, célzott apró megalázások ezek? Azóta több elnökkel beszélt Putyin, nem került elő ez a hatalmas asztal. Pártállástól függetlenül mit gondoltok? Véletlen fogyelmetlenségek ezek, vagy tudatosan megrendezett dolgok?2022. febr. 5. 10:23
1/3 anonim válasza:
Nyilvánvalóan sikertelen tárgyalás volt. Előre tudni lehetett, hogy a gázellátási szerződéshez akart kicsikarni egy bővítést, erre annyit sikerült bejelenteni, hogy minden megy tovább a régiben, szeretik egymást nagyon, a csúnya Nyugat-Európában meg mindenki rég halálra fagyott.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.. De ezek az apró jelek az oroszok részéről szerintem tudatosak voltak. Sztem azt jelenti: "egy jelentéktelen senki vagy akit kihasználok"... Putyin attól sokkal dörzsöltebb és gátlástalanabb, hogy féláron gázt adjon, csak mert Orbán letérdel előtte.
2022. febr. 5. 10:35
3/3 MDaniel98 válasza:
Akár jelentheti ezt is, de nem voltunk ott, nem tudjuk, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!