Az ellenzéknek miért baj, ha Orbán világvezetőkkel találkozik?
Figyelt kérdés
Úgy állítják be a magyarok, meg a magyar média, mintha az "Európa ellenes" Putyinnal nem üzletelne az EU és több nyugati ország, illetve még több ország is. Úgy viselmednek, mintha Orbán lett volna az, aki be engedte volna az Orosz titkos szolgákat áruló módon, és eladta volna a stratégiai magyar üzletláncokat olcsó pénzért többek között Putyinnak a MOL-t, amit aztán az "áruló oroszoknak nyaló" Orbán vett vissza. Nem tudom Gyurcsány és Dobrev ennyire megöregedett volna, hogy elfelejtették hogy ők még pulikutyát is ajándékoztak Putyinnak, aki méghozzá le is pisilte (meg van a videó) illetve még táncoltak is Putyinnal? (Szintén van egy videó).2019. nov. 2. 16:49
1/10 anonim válasza:
Még sokszor felteszed ezt a kérdést? Az előző ugyanilyen kérdésedre már válaszoltak, az miért nem jó? Nem olyan válasokat kaptál, mint amilyet szerettél volna?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem olvastam azt a választ amit akartam volna hallani, és mindaddig még nem olvastam felteszem ezt a kérdést. Ha tetszik, ha nem és amennyiben nem tudtommal van más kérdés, mennyetek az alá.
2019. nov. 2. 17:00
3/10 anonim válasza:
Azért mert nem ők találkoznak a világ vezetőkkel -nem ők nyerték meg a választásokat-
Savanyú a szőlő!!
4/10 anonim válasza:
Na de ennyire mindig csak a diktátorokkal? Egy keresztény demokrata vezetőnek csak autoriter rendszerek és diktatúrák vezetői jönnek be ennyire?
5/10 anonim válasza:
Na, majd most jött Erdogan. Hasonló a hasonlónak örül.
6/10 anonim válasza:
"mennyetek az alá."
Nos, a kérdező egy fidelitaszos alul-képzett kisgyerek, nagyjából be is határolta a képességeit...
Ignorálni!
7/10 anonim válasza:
Remélem, hogy nekik mindig is savanyú lesz a szőlő!
8/10 anonim válasza:
Mert a magyar orosz közös történelem fényében egy elvárható minimum kellene legyen örökre ignorálni a ruszkikat.
9/10 anonim válasza:
4 Orbán/Fidesz sohasem volt keresztény
10/10 anonim válasza:
Te meg nem vetted észre hogy az ellenzéknek minden baj?
Semmi jelentősége!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!