Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ellenzékiek.Ha kapnátok egy...

Ellenzékiek.Ha kapnátok egy olyan lehetőséget, hogy végleg elmenjetek Amerikába,megtennétek? Soha többé nem jöhetnének Magyarországra,vissza.Kapnátok útravaló pénzt is,amiből tudnátok venni egy garzont az államokban.

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sosem vonzott, hogy külföldre költözzek, főleg nem Amerika.
2022. febr. 5. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelműen nem.

Régebben szóba jött a külföldre költözés, de igaából csak Hollandia jött szóba. De mivel nem vihetem a teljes családomat, barátaimat, a Balatont, A Velence-itót, Tiszát, nomeg nem kérdés, hogy Buda helyett Pestet, így inkább maradtam itthon.

Szeretem a hazámat. Egyébként ezért is vagyok ellenzéki.

2022. febr. 5. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 5. 17:52
 14/17 MDaniel98 ***** válasza:
36%
Ha kapok lakást is, akkor ez bőven megéri.
2022. febr. 7. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

7 èvet töltöttem Németországban, egy éve jöttem haza. Érezhetően könnyebb ott az élet. Csak akkor lehetett volna könnyebb dolgom, ha nemet személyi igazolványt cseréltem volna a magyart. Határozottan elutasították ezt a lehetőséget!

A honvágy hozott haza, itt a családom, a szeretteink, az otthonom. Érzem a különbséget!

2022. febr. 20. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, ha kapnál lehetőséget, hogy végleg elmenj Oroszországba, megtennéd? Soha többé nem jöhetsz Magyarországra, kapsz útravaló pénzt, amiből tudsz ott venni egy garzont.
2022. febr. 20. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:
32%

25 ös vagyok.

Nem elutasították, hanem elutasítottam ezt a lehetőséget.

Átírta a telefon

2022. febr. 27. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!