Ellenzékiek.Ha kapnátok egy olyan lehetőséget, hogy végleg elmenjetek Amerikába,megtennétek? Soha többé nem jöhetnének Magyarországra,vissza.Kapnátok útravaló pénzt is,amiből tudnátok venni egy garzont az államokban.
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 10:16
11/17 anonim válasza:
Nem, sosem vonzott, hogy külföldre költözzek, főleg nem Amerika.
12/17 anonim válasza:
Egyértelműen nem.
Régebben szóba jött a külföldre költözés, de igaából csak Hollandia jött szóba. De mivel nem vihetem a teljes családomat, barátaimat, a Balatont, A Velence-itót, Tiszát, nomeg nem kérdés, hogy Buda helyett Pestet, így inkább maradtam itthon.
Szeretem a hazámat. Egyébként ezért is vagyok ellenzéki.
14/17 MDaniel98 válasza:
Ha kapok lakást is, akkor ez bőven megéri.
15/17 anonim válasza:
7 èvet töltöttem Németországban, egy éve jöttem haza. Érezhetően könnyebb ott az élet. Csak akkor lehetett volna könnyebb dolgom, ha nemet személyi igazolványt cseréltem volna a magyart. Határozottan elutasították ezt a lehetőséget!
A honvágy hozott haza, itt a családom, a szeretteink, az otthonom. Érzem a különbséget!
16/17 anonim válasza:
Kérdező, ha kapnál lehetőséget, hogy végleg elmenj Oroszországba, megtennéd? Soha többé nem jöhetsz Magyarországra, kapsz útravaló pénzt, amiből tudsz ott venni egy garzont.
17/17 anonim válasza:
25 ös vagyok.
Nem elutasították, hanem elutasítottam ezt a lehetőséget.
Átírta a telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!