Ellenzékiek.Ha kapnátok egy olyan lehetőséget, hogy végleg elmenjetek Amerikába,megtennétek? Soha többé nem jöhetnének Magyarországra,vissza.Kapnátok útravaló pénzt is,amiből tudnátok venni egy garzont az államokban.
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 10:16
2/17 anonim válasza:
Miért az ellenzékieknek címzed a kérdést, cuci? Szerinted a fideszesek nem ugyanolyan arányban kapnának az alkalmon? :D
3/17 anonim válasza:
Nem, bűnözés, fegyveres gyilkosságok a csúcson vannak, szociális háló nincs, oktatás vagyonokba kerül. Megy a halál oda.
4/17 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés, mert jobb életem lehetne, nagyobb lehetőségekkel és azonnal. De ragaszkodok az országhoz azért. Persze hozzá tartozik, hogy amerika alapból nem a kedvenc országom. Lehet maradnék így és próbálnám menteni a menthetőt. De ha más országot mondtál volna lehet igent mondanék rá.
5/17 A kérdező kommentje:
2-es.Mert az ellenzékiek szoktak panaszkodni az országra,és dícsérni a nyugatot.
2022. febr. 5. 10:35
6/17 anonim válasza:
Az én ismerőseim között még a relatíve frissen (elmúlt 10 év) kiköltözöttek közt is többségben vannak a nyíltan jobboldaliak.
7/17 anonim válasza:
Én szeretem a magyar tájat, a Balatont, a túraútvonalakat... Hiányoznának ezek, ha el lennék zavarva az országból csak azért, mert nem tetszik a politika.
8/17 anonim válasza:
Én jó pár évet dolgoztam külföldön, de csak a több pénz miatt, végleg biztosan nem mennék ki sehová, az USA-ba pláne, mert kimondottan nem szeretem a négereket.
Még filmet sem nézek olyant, amiben néger a főszereplő
Ennek ellenére nem tartom magam rasszistának, mert elismerem emberi jogaikat, csak egyszerűen nekem nem szimpatikusak és ehhez jogom van, meg nem is tehetek róla, mert ha nekem rondák, akkor ugyan mit tehetnék ez ellen?
9/17 anonim válasza:
#6 Ehhez képest a főni lánya ment nyugatra. Annak ellenére, hogy a Fideszesek hanyatló nyugatoznak, mégse fordulna meg a fejükbe, hogy keletre menjenek, ha költözni kell.
10/17 anonim válasza:
Külföldön, élvezve annak az országnak az előnyeit, és nem érezve Orbán Magyarországi uralmának hátrányait könnyű jobboldalinak lenni.
A Németországban élő törökök, oroszok, magyarok, stb nagy része jobboldali és a rezsimet támogatják, ami elől tulajdonképp elmenekültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!